Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a scăpat porumbelul în cadrul unui interviu: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic” VIDEO

Bianca Drăgușanu a scăpat porumbelul în cadrul unui interviu: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic” VIDEO

În cea de-a doua ediție a emisiunii ,,Zig Zag”, difuzată sâmbătă, pe canalul de Youtube ,,theXclusive”,moderatorul George Tănase a invitat-o pe Bianca Drăgușanu, la o discuție energică.  Spre surprinderea tuturor, blondina a scos pe gură o afirmație controversată. Aceasta a reușit să jignească femeile care nu se încadrează în standardele ei de umanitate. Iată cum le-a jignit fosta prezentatoare TV pe toate femeile mici de înălțime!

Bianca Drăgușanu: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om”

Bianca Drăgușanu a scăpat porumbelul fără să țină cont de sentimentele oamenilor din jur. Aceasta consideră că dacă o femeie nu este înaltă, nu este om:

„De exemplu, uite, despre Kim. Eu cred că dacă ea ar fi fost  o femeie un pic mai înaltă, măcar cu vreo 10-15 cm, cred că era mai mișto decât e. Dar are niște forme pe care eu mi le doresc și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică, așa. Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă nu ești om. Ești pitic”, a spus Bianca, în emisiune, relatează Libertatea.

„Oh, my God!”, a exclamat moderatorul.

„Da, măi, dar nu mă mai face să zic lucruri…Eu, pentru că sunt înaltă îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…”, a încercat Bianca să dreagă busuiocul.

„Fiind mică de înălțime ai multe avantaje, probabil ești mai rapidă, probabil ai mai multă energie, probabil poți să îți iei tocuri de 15-18 cm, care sunt foarte sexy. Fiind înaltă, ai foarte multe dezavantaje, dar eu cred că femeile cu adevărat frumoase sunt femeile înalte. Miss Universe de ce are un metru 80, de exemplu? Dintotdeauna, de când există Missu pe planetă?”, a mai declarat Bianca.

Ce spun internauții despre gafa Biancăi Drăgușanu

În comentariile de pe TikTok, acolo unde s-a viralizat momentul din cadrul podcastului, românii o critică pe Bianca pentru ceea ce a declarat:

„La 1,66 sunt om sau animal?;

Atunci nu sunt om, sunt ponei, am 1,55”;

Bună, am 1,55 și sunt un extraterestru”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de urmăritoare, conform sursei citate.

Bianca Drăgușanu, despre persoanele care vorbesc urât despre ea

Bianca Drăgușanu s-a obișnuit cu criticile oamenilor și are deja o părere despre cei care recurg la un astfel de gest. Vedeta consideră că mulți dintre cei care vorbesc urât la adresa ei, de fapt, o plac.

„Mulți care vorbesc nașpa despre mine mă admiră. Practic sunt un fel de fanii mei ascunși. Sunt mai fani decât fanii mei, pentru că ăștia își fac timp să te caute, să îți dea comentarii și să facă milioane de instagramuri false”, a mai spus Bianca.

Sursa foto: Captură ecran VIDEO

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: