Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul cu Alex Bodi. Se împacă sau nu cu afaceristul

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul cu Alex Bodi. Se împacă sau nu cu afaceristul

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu si Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul cu Alex Bodi. Blondina a vorbit despre conflictul pe care îl are cu fostul soț. Deși au divorțat și Bianca are o relație cu Gabi Bădălău, Alex Bodi continuă să o caute. Ce spune fosta asistentă tv despre scandalul dintre ea și afacerist?

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul cu Alex Bodi. Se împacă sau nu cu afaceristul

Bianca Drăgușanu, adevărul despre scandalul cu Alex Bodi. După atâtea momente de scandal, blondina a decis să clarifice situația. Într-un interviu pentru Antena Stars, fosta asistentă tv a vorbit sincer despre cele mai controversate momente dintre ea și Alex Bodi, dar și despre relația cu Gabi Bădălău. Bianca susține că nu s-a schimbat nimic și că nu vrea să se împace cu fostul soț. Mai mult, aceasta a povestit și despre cele trei întâlniri cu Alex. Conform acesteia, două dintre acestea ar fi fost aranjate de acesta.

În ceea ce privește întâlnirea din trafic, momentul în care și-au atins mâinile, vedeta a spus că a fost una întâmplătoare. ”Nu s-a schimbat nimic și nu se va schimba nimic. Nu cred că mai există o șansă sau vreo șansă vreodată de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere. Cred că tot ce mi se întâmplă mie este o acțiune premeditată și chiar dacă întâmplarea din acea zi când ne-am întâlnit în trafic și eu eram cu mâna pe geam și s-a insinuat o întâmplare foarte romantică, nu a fost decât o coincidență. În acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește, restul au fost întâlniri premeditate, dar eu nu aș vrea să vorbesc sau să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca nu vrea să se mai împace cu Alex Bodi

În ceea ce privește întâlnirea de la restaurant, Bianca a declarat că Alex a fost cel care a venit la masă, alături de ea și Sofia, fiica sa. Speriată de gestul făcut de acesta, Bianca i-a cerut să plece, dar Bodi nu a vrut și a insistat că vrea să discute cu ea.

Alex si Bianca

Pentru că a refuzat să se retragă, Bianca și-a luat fiica și au plecat la mașină. ”Nu au fost mai multe întâlniri, a fost această întâmplare în trafic și restul au fost premeditate. A treia întâlnire a fost la salon, a doua a fost la restaurant printr-o cunoștină comună, a încercat să mă convingă să-i acord o șansă să stăm de vorbă, pentru că avem lucruri de comunicat. Am respins tot timpul ideea că eu aș mai avea lucruri de clarificat cu această persoană, pentru că nu mai este nimic de clarificat. Eu am sunat la restaurant, am rezervat masă, am comandat de mâncare și în momentul în care a venit mâncarea a sosit el și s-a așezat la masă cu mine și fiica mea. A văzut că mă agit și i-am cerut să plece și nu a vrut și insista mereu să vorbim. M-am ridicat și am plecat”, a mai zis vedeta.

De asemenea, blondina susține că afaceristul și-a pus o prietenă să o urmărească în ziua în care s-au întâlnit la salon. După ce a postat unde se află și-a dat seama că nu a făcut bine și a șters postarea, dar era prea târziu. Afaceristul și-a făcut apariția și a implorat-o să vorbească cu el. ”La episodul cu salonul am fost urmărită de o confidentă de-a lui care mi-a confirmat în scris lucrul ăsta, fata mi-a povestit cum m-a urmărit și cum l-a informat mereu cum sunt. Eu am postat pe instagram locația în care sunt.Efectiv, mă implora să stau de vorbă cu el. Îi spuneam aceleași lucruri, că am martori, nu am ce să dovedesc.”, a continuat celebra blondă.

Alex Bodi si Bianca Dragusanu

Bianca a declarat că Alex Bodi trebuie să plătească pentru faptele sale, susținând că ea a suferit foarte mult în timpul mariajului cu acesta. Bianca nu-și poate explica motivele pentru care omul de afaceri recurge la aceste gesturi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: