Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Alex Bodi: ”Dăunătorii atentează la fericirea mea”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Alex Bodi: ”Dăunătorii atentează la fericirea mea”

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a oferit noi detalii despre scandalurile din ultima vreme, dintre ea și Alex Bodi. În cadrul unei apariții la TV, alături de fetița ei, Bianca Drăgușanu a avut un atac dur la adresa fostului soț.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Alex Bodi: ”Dăunătorii atentează la fericirea mea”

Bianca Drăgușanu, întrebată în cadrul emisiunii Teo Show despre ceea ce i se întâmplă în ultima vreme, a declarat că sunt unii ”dăunători” care ”îi atentează liniștea și fericirea”. A făcut referire la Alex Bodi, fără a-i pronunța numele, având în vedere că în ultimele zile s-a tot scris despre certurile dintre ei.

”Dăunatorii atentează la liniștea și fericirea mea si epatează, le place mult atenția publicului și a presei care nu ar trebui să acorde atât de multă atenție unei persoane care n-are ce sa facă, sunt doar mici ploi care trec”, a spus Bianca Drăgușanu în timpul emisiunii Teo Show.

Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu, în speranța că se vor împăca

Bianca Drăgușanu a fost urmărită zilele trecute de Alex Bodi, la un salon de înfrumsețare și la un restaurant. De la salonul de înfrumusețare, de cum l-a văzut, Bianca a fugit glonț către mașina personală, iar atunci când a dat să pornească, Alex Bodi s-a ținut cu mâna de portieră, cerându-i împăcarea. Ulterior, Alex Bodi a urmărit-o pe blondină până la un restaurant din Herăstrău, unde era alături de Gabi Bădălău. Acolo, a izbucnit un adevărat scandal. Alex Bodi i-a spus Biancăi că o va distruge și a dat-o de gol cum l-a sunat și i-a spus că nu prea îl iubește pe fostul Claudiei Pătrășcanu.

„Fratele meu, stai la masă, calmează-te, să bem un pahar de vin. Voi, dacă aveți chestiuni nerezolvate, poate ar trebui să le rezolvați”, i-ar fi spus Gabi fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi a plecat între timp de acolo, dar nu înainte de a vorbi despre infidelitatea Biancăi, în relația cu Bădălău.

Te distrug, Bianca, te distrug, o să arăt tuturor cine ești tu cu adevărat. De ce îmi spuneai că Gabi este în depresie și plânge după tine, că nu vrei să mai fii cu el, că nu știi ce simți. De ce ai jucat la două capete? Cum poți să spui prin oraș că îmi faci plângere penală? Cu ce te-am hărțuit eu pe tine? Gabi știe de câte ori m-ai sunat? De câte ori mi-ai trimis mesaje? Cum ne-am întâlnit pentru că îmi spuneai unde ești? Că am stabilit amândoi că o luăm treptat și vedem dacă rezultă ceva din asta? Cum poți să minți cu atâta nerușinare”, ar fi fost acuzațiile milionarului din Mediaș.

Auzind spusele lui Bodi, Bianca s-a ridicat, dar a fost oprită de Gabi Bădălău, care i s-ar fi adresat astfel: ”Stai, fă, la masă, unde pleci?”, ar fi spus viitorul soț al blondei, potrivit martorilor oculari, de la restaurantul din parcul Herăstrău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: