Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, amenințată de trei bărbați. Blondina a mers la Poliție

Bianca Drăgușanu, amenințată de trei bărbați. Blondina a mers la Poliție

Bianca Drăgușanu, amenințată de trei bărbați. Blondina s-a deplasat de urgență, la Poliție, miercuri seară, după ce trei indivizi au sunat-o în plină noapte, au amenințat-o și i-au adresat injurii. Ultimul apel a speriat-o cel mai tare, deoarece un bărbat i-a spus că se află în fața locuinței sale și că va da buzna în casă, peste ea și fiica sa, Sofia.

Bianca Drăgușanu, amenințată de trei bărbați

Bianca Drăgușanu, amenințată de trei bărbați. Blondina a avut parte de o noapte de coșmar. S-a prezentat de urgență, miercuri seară, împreună cu avocatul ei, la sediul Secției 7 de Poliție din București, după ce trei bărbați au sunat-o în plină noapte, de pe numere diferite și au amenințat-o. Primul apel a fost marți seară, la ora 21:00, iar următoarea au mai urmat încă două. Cel de-al treilea, ultimul, a speriat-o extrem de tare, deoarece un individ i-a spus că se află în fața blocului său și că va intra peste ea și fiica sa, informează Spynews.

Bianca Drăgușanu a depus plângere la Poliție pentru agresiune! - YouTube

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție, pentru XtraNight Show.

Două persoane au fost identificate de oamenii legii

Bianca Drăgușanu a depus plângere pentru amenințare, iar avocatul său a precizat că, deja, doi dintre infractori au fost identificați de oamenii legii.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat și avocatul vedetei.

Apelurile au legătură cu Alex Bodi? Ce spune fostul soț al Biancăi

Toate aceată situație pare una bizară, deoarece a survenit după ce Bianca Drăgușanu s-a întors din vacanța din Maldive și a confirmat relația cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu. Mulți s-au gândit că în spatele apelurilor se află Alex Bodi, care amintim că a sunat-o, atunci, când era în închisoare și i-a cerut reîmpăcarea, dar Bianca l-a refuzat.

Bianca Drăgușanu a declarat, în direct la XtraNight Show că nu mai vrea să fie asociată cu fostul soț. Nu vreau să mai fiu asociată cu acest nume, cu acest om. Nu mă interesează, îmi pasă doar de mine și de copilul meu. Sunt într-o situație foarte gravă acum”, a declarat răspicat Bianca Drăgușanu, în fața Secției 7 de Poliție din Capitală.

În schimb, Alex Bodi neagă că are vreo legătură cu apelurile de amenințare la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Îmi pare rău de ea că e într-o situție mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu cele două doamne”, a susținut și Alex Bodi, referindu-se și la prima sa soție, mama fiicei sale care, mai nou, este prietenă foarte bună cu Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: