Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Alex Bodi când a aflat că Bianca Drăgușanu se va căsători

Prima reacție a lui Alex Bodi când a aflat că Bianca Drăgușanu se va căsători

Prima reacție a lui Alex Bodi când a aflat că Bianca Drăgușanu se va căsători. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu urmează să-i spună ”DA!” lui Gabi Bădălău. Blondina a recunoscut relația cu acesta, după întoarcerea din vacanța de lux din Maldive. La scur timp după această veste, fostul ei soț, Alex Bodi a reacționat.

Prima reacție a lui Alex Bodi când a aflat că Bianca Drăgușanu se va căsători

Prima reacție a lui Alex Bodi când a aflat că Bianca Drăgușanu se va căsători. Blondina și-a început noul an cu dreptul. Ea are o nouă relație, cu Gabi Bădălău, fiul fostului ministrul al Economiei, Niculae Bădălău. După ce s-a întors din vacanța de lux, din Maldive, blondina a recunoscut faptul că urmează să meargă din nou în fața altarului. Fostul său soț, Alex Bodi a reacționat imediat după această informație, transmite cancan.ro

Alex Bodi a postat un Instastory în care se uită la un film, iar la acesta a atașat un text: ”Missing you (Mi-e dor de tine”). Având în vedere contextul actual, mulți dintre urmăritorii săi s-au gândit că se referă la Bianca Drăgușanu.

Foto: Instagram

Ce a spus, mai exact, Bianca Drăgușanu despre Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a recunoscut totul în emisiunea Teo Show. S-a declarat cea mai fericită de până acum. Deși nu avea planuri să meargă cu Gabi Bădălău în Maldive, totul s-a întâmplat pe neașteptate.

 „În momentul de față chiar cred ca trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură in vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg”, a mărturisit vedeta la Teo Show.

Bianca Drăgușanu crede că a treia căsătorie, cea cu Gabi Bădălău, va fi cu noroc.

”Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit (…)Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Toate acestea declarații vin după ce ea și Gabi Bădălău, încă în acte soțul Claudiei Pătrășcanu, au apărut îmbrățișați în aeroportul din Male. Cei doi s-au întors din vacanța din Maldive, care a fost una romantică și plină de lux.

Foto: cancan.ro

După apariția acestei fotografii, prima care le-a confirmat căsătoria a fost Claudia Pătrășcanu, care este în proces de divorț de Gabi Bădălău. Ea a mărturisit că însuși Gabi Bădălău i-a transmis această veste.

”Da, mi-a confirmat (…) Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc”. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a  spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De altfel, Claudia Pătrășcanu este resemanată cu despărțirea de Gabi Bădălău și nu îi poartă pică Biancăi Drăgușanu.

”Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic. La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul”,  a mai subliniat Claudia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: