Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment! Fosta iubită a lui Alex Bodi probează rochii de mireasă

Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment! Fosta iubită a lui Alex Bodi probează rochii de mireasă

GALERIE FOTO (5) Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment!

Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment! Bianca Drăgușanu se pare că a fost cucerită de soțul Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău. Ba chiar vedeta se pregătește pentru marele eveniment. Bianca probează rochii de mireasă pentru nunta cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment! Fosta iubită a lui Alex Bodi probează rochii de mireasă

Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment! Deja nu mai este o noutătate că Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălăul, cei doi fiind surprinși petrecându-și timpul împreună. Recent, Gabi Bădălău și fosta soție a lui Alex Bodi au fost în vacanță în Dubai și în Maldive, unde s-au relaxat cum știu ei mai bine. Dacă în ultimele zile se zvonea în presă că cei doi s-ar pregăti pentru o posibilă nuntă, se pare că această informație este corectă. Bianca Drăgușanu a început pregătirile pentru marele eveniment!

Potrivit Spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a confirmat faptul că tatăl copiilor săi vrea să se căsătorească cu Bianca Drăgușanu, deși nu este divorțat de artistă. Totodată, se pare că marele eveniment s-ar putea întâmpla mai repede decât am crede. Din câte se poate observa pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu, aceasta se pregătește intens pentru acest eveniment! Nici nu a ajuns bine din Maldive, că a mers să probeze mai multe rochii de mireasă, după care s-a fotografia cu ele și le-a postat pe rețelele de socializare. Deși sunt multe, cu siguranță aceasta va alege una pe care o va îmbrăca în ziua în care va ajunge cu Bădălău la altar.

Bianca Drăgușanu, căsătorită de două ori!

Acest eveniment nu îi este necunoscut fostei asistente tv. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru prima oară cu Victor Slav, iar a doua oară a făcut acest pas împreună cu Alex Bodi. Din nefericire, blondina nu prea a avut noroc în dragoste, având două căsnicii eșuate. Invitată în emisiunea„Vorbește Lumea”, Bianca a declarat că a învățat din experiențele anterioare, motiv pentru care nu se mai implică atât de ușor într-o relație. „Cred ca după un an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că această compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să te iei să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Relația dintre Victor și Bianca a fost foarte complicată. În timp ce era căsătorită cu prezentatorul meteo, Bianca a fugit cu fostul său iubit, Adrian Cristea la Paris. Cu toate astea, Victor Slav a iertat-o, continuând să aibă o relație chiar și după ce au finalizat divorțul. Mai mult, în viața celor doi a apărut Sofia, fiica celor doi. Blondina a declarat la un moment dat, că cea mai fericită căsnicie a fost cea pe care a avut-o cu Victor Slav, iar în ceea ce privește mariajul cu Alex Bodi, lucrurile au stat complet diferit.

Bianca Drăgușanu a mai spus că se bucură că nu are nimic de împărțit cu afaceristul cu care a avut multiple conflicte. „Urmează a treia căsnicie. Consider că au fost experiențe și fiecare om este trimis în viața ta să te învețe câte ceva. Prima mea căsătorie a fost o experiență minunată din care o am pe Sofia, iar a doua este irelevantă și nici măcar nu se pune la socoteală pentru că nu avem niciun copil, nu avem nimic de împărțit. Nici măcar n-am despre ce să mai vorbesc. Cred că amintirile se vor înlocui cu alte amintiri și cred că în viața mea deja se pretrec lucuri atât de frumoase pentru care sunt atât de mulțumită și de fericită, crezând încă o dată cu putere că tot ce se întâmplă acum se întâmplă cu un scop”, a mai afirmat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: