Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu arată că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Fosta iubită a lui Alex Bodi a primit un nou buchet de trandafiri

Bianca Drăgușanu arată că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Fosta iubită a lui Alex Bodi a primit un nou buchet de trandafiri

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu arată că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat

Se pare că Bianca Drăgușanu a trecut ușor peste despărțirea de fostul său iubit, Alex Bodi. Din primele imagini postate de vedetă, se înțelege că deja și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat. Bianca a primit un nou buchet de trandafiri.

Bianca Drăgușanu arată că și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Fosta iubită a lui Alex Bodi a primit un nou buchet de trandafiri

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat sfârșit. Se pare că blondina este dispusă să uite trecutul și să-și înceapă o nouă viață alături de un alt bărbat. Cel puțin, asta arată noile imagini postate de vedetă pe rețelele de socializare. Sâmbătă, Bianca a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un buchet imens de trandafiri. Ei bine, astăzi, fosta prezentatoare Tv a primit un alt buchet de trandafiri. De această dată, aceștia erau roșii. Aceasta a postat o inimă roșie lângă imagine, semn că deja există cineva în viața ei. Deocamdată, acesta nu a vrut să-i divulge identitatea celui care i-a furat inima.

Timp de doi ani, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trăit o dragoste cu năbădăi. Când se despărțeau, când se împăcau. Dar, de fiecare dată, iubirea învingea, și cei doi reveneau la sentimentele de iubire. Totuși, ultimul eveniment neplăcut din viața blondinei, i-a dat de înțeles că nu mai poate continua, iar cei doi și-au spus adio definitiv. Înainte să se despartă, câteva imagini surprinse de paparazzi, i-au șocat pe internauți. Bianca a fost surprinsă în timp ce abia se deplasa și avea fața vânătă. La acea vreme s-a speculat că Bodi ar fi torturat-o timp de cinci ore, dar nici până în ziua de azi, nu s-a aflat ce s-a întâmplat de fapt.

Bianca Dragusanu a primit un alt buchet de trandafiri

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o fetiță împreună

În 2013, pe 6 septembrie avea loc cununia Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav. Nașii de cununie au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo. Însă, dragostea nu a durat prea mult, iar după câteva luni, cei doi au divorțat. Dar povestea nu s-a sfârșit. În 2014, Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au împăcat în secret, iar blondina șoca cu vestea că a rămas însărcinată. Pe 26 septembrie, Bianca a născut-o pe Sofia Natalia, iar după aproximativ doi ani de la venirea pe lumea a fetiței, cei doi au decis să pună capăt definitiv relației lor.

În 2018, Bianca l-a cunoscut pe Alex Bodi printr-o gașcă de prieteni. La acel moment, Bianca trecuse printr-un accident rutier, iar Bodi a ieșit în cale fix când aceasta avea nevoie de ajutor. Blondina a spus că afaceristul i-a împrumutat mașina lui. „Am făcut un accident cu mașina și am început să vorbim pe Instagram, i-am povestit. I-am cerut niște sfaturi. M-a ajutat cu reparația mașinii, mai mult decât atât, mi-a lăsat mașina lui. Puțină lume face chestia asta, în momentul acela am mai sunat niște persoane și nu m-au ajutat”, a spus Bianca Drăgușanu. Astfel, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și au început să-și petreacă mult timp împreună. La scurt timp, Bianca și Alex s-au căsătorit pe 1 august 2019, iar după câteva luni au mers la notar pentru a semna actele de divorț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: