Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Alex Bodi. Fosta soție a afaceristului are un nou iubit

Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Alex Bodi. Fosta soție a afaceristului are un nou iubit

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu se pare că vrea cu adevărat să renunțe la povestea de dragoste care a fost între ea și fostul iubit, Alex Bodi. Blondina este decisă să-și vadă mai departe de viață. Recent, creatoarea de modă a postat pe rețelele de socializare un buchet imens de trandafiri albi, semn că aceasta ar avea un admirator, sau de ce nu, un nou iubit.

Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Alex Bodi. Fosta soție a afaceristului are un nou iubit

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că și-au spus Adio. După ce aceștia s-au despărțit, afaceristul și-a găsit alinarea în brațele frumoasei moldovence, Daria Radionova. Fiind surprins alături de ea, Bodi le-a spus jurnaliștilor că este actuala sa iubită. În acest timp, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai, pentru a se relaxa și uita de toate problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației cu fostul ei soț.

Când s-a întors acasă, blondina a aflat că Alex Bodi se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxentism și șantaj. Totodată, Bianca i-a declarat război inamicei sale, Daria Radionova. Mesajele subtile și înțepăturile lansate pe rețelele de socializare sunt la ordinea zilei! Dar nici Daria nu se lasă mai prejos, astfel, moldoveanca a publicat mai multe imagini din vila afaceristului de pe Coasta de Azur, acolo unde, Alex merge și cu Bianca Drăgușanu. “Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca are un nou iubit?

După ce a terminat ce a avut de spus, blondina a mers la atelier, a petrecut mult la salon de înfrumusețare, după care a mers să stea cu fiica sa Sofia. După ce joi seara a luat cina împreună cu niște prieteni, dar în momentul în care a făcut publice imagini de la masă, urmăritorii au observat că lângă Bianca stătea un bărbat misterios. De parcă nu era de ajuns, vedeta a publicat imagini cu un buchet imens de trandafiri albi pe care l-a primit. Acum, curioșii se întreabă dacă nu cumva Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Buchetul de flori primit de Bianca Dragusanu

Tot joi, Bianca Dragușanu a postat o imagine în care apare goală, pentru a-și expune trupul incredibil. Vedeta și-a acoperit părțile intime cu un cearșaf și și-a lăsat trupul să fie admirat și de cei peste 1,1 milioane de fani care o urmăresc pe rețeaua de socializare. Se pare că postarea a fost un mesaj subtil pentru Alex Bodi, care se află închis pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism, trafic de persoane și droguri de mare risc. Imaginile cu Bianca îl mai pot alina pe Alex Bodi, mai ales pentru că din informațiile publicate de EvZ, situația acestuia nu este una bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: