Redactia.ro
Home » Monden » Scandal între partenerele lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a atacat-o pe Daria Radionova

Scandal între partenerele lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a atacat-o pe Daria Radionova

Scandal între partenerele lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu nu a uitat de afirmațiile făcute de Daria Radionova, privind relația pe care a avut-o cu Alex Bodi, în timp acesta încă mai era împreună cu blondina. Bianca nu s-a mai abținut și a atacat-o pe Daria.

Scandal între partenerele lui Alex Bodi. Bianca Drăgușanu a atacat-o pe Daria Radionova

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova se războiesc pentru Alex Bodi. Bianca nu a uitat-o pe actuala iubită a lui Bodi, după ce a dezvăluit că a avut o relație amoroasă în perioada în care fosta prezentatoare Tv încă mai era împreună cu Alex Bodi. Astfel, creatoarea de modă s-a enervat la culme când a văzut că Daria a publicat câteva imagini din perioada în care s-a iubit pe ascuns cu Alex Bodi. “Dar nu mă pot abține. (n.r.: una dintre prietene i-a spus: «Abține-te»). Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic! Sunt sfătuită în continuare să nu vorbesc nimic, chiar dacă sunt provocată de cretinoide, eu nu trebuie să vorbesc nimic, pentru că le fac celebre. Le-am făcut deja. Le-am făcut deja celebre! Sunt sfătuită să nu vorbesc nimic. O să tac, o să tac? Rămâne de văzut”, a declarat Bianca Drăgușanu într-o filmare realizată la atelierul de rochii pe care îl deține în București.

După ce și-a terminat treaba la atelier, Bianca a mers direct la salonul de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâna specialiștilor. Într-o altă filmare, blondina a declarat că își va pune gene, iar același lucru dorește să-l facă și Daria Radionova. Iubita lui Bodi le-a cerut fanilor săi din București, să-i recomandă un salon bun. La scurt timp, Bianca a postat un video în care apare alături de fiica sa, Sofia, iar spre seară, a luat cina cu trei prieteni apropiați. Spre miezul nopții, aceasta a postat o imagine publicată pe Instagram Stories.

Bianca Drăgușanu va avea propriul show?

În urmă cu o săptămână, Bianca și-a anunțat fanii că urmează să apară într-o emisiune tv, unde va face noi dezvăluiri despre viața sa personală. Momentan, nu a precizat despre ce emisiune este vorba și pe ce program se va difuza realoty show-ul. “În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de «Game of Thrones», dar regina nu moare niciodată! (…). «Game of Thrones», cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: