Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova nu este rusoaică! Iar numele său real este cu totul altul. Răsturnare de situaţie cu iubita lui Alex Bodi

Daria Radionova nu este rusoaică! Iar numele său real este cu totul altul. Răsturnare de situaţie cu iubita lui Alex Bodi

Daria Radionova și Alex Bodi

Trioul amoros dintre Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Daria Radionova pare că nu se mai termină. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri s-a întors din nou în brațele fostei sale iubite, pe care chiar ar fi cerut-o în căsătorie. Iată cine este, de fapt, rusoaica Daria Radionova.

Daria Radionova nu este, în realitate, rusoiacă

Daria Radionova, fosta și actuala iubită a lui Alex Bodi, nu este, în realitate, rusoaică. Despre ea s-a spus că ar fi de această origine, dar adevărul este altul. Daria Radionova este din Republica Moldova, mai exact din Chișinău. În trecut, ea nu s-a numit așa și nici măcar nu arăta așa, dar a decis să apeleze la medicii esteticieni. În trecut, Daria Radionova era, de fapt, Daria Cabacova.

Daria Radionova a devenit cunoscută în presa internațională după ce a blindat două autoturisme de lux pe care le deține cu cristale Swarovski și a apărut în toate publicațiile atorită gestului său de grandoare.

De unde își ia Daria Radionova banii? Aceasta are un magazin de blănuri de lux întro zonă exclusivistă din centrul Londrei.

Ce declara Daria Radionova despre relația cu Alex Bodi

Deși acum sunt din nou împreună și, mai mult decât atât, se pare că ar fi fost cerută în căsătorie de  Alex Bodi, în urmă cu ceva timp Daria Radionova a izbucnit nervos și a transmis că nu vrea să fie implicată în niciun fel în această poveste, dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

„Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, spunea Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Afaceristul este acum la închisoare

Alex Bodi are acum probleme mai mari decât viața sa sentimentală. Acesta a fost arestat într-un dosar de prostituție și grup criminal organizat. Iată ce a spus Bianca Drăgușanu la aflarea acestei vești:

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: