Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a plecat din nou din țară. Fosta lui Alex Bodi, escapadă cu un milionar

Bianca Drăgușanu a plecat din nou din țară. Fosta lui Alex Bodi, escapadă cu un milionar

GALERIE FOTO (5) Bianca Drăgușanu a plecat din nou din țară

Doar ce s-a întors din Dubai și a plecat iarăși! Bianca Drăgușanu a plecat din țară, deși anunțase că nu va mai pleca o perioadă. Însă, blondina nu a plecat singură, ci cu un milionar, turcul Cengiz Șiklaroglu. Se pare că Biancăi nu-i mai pasă de soarta fostului său iubit, Alex Bodi, care se află în arest preventiv, fiind acuzat de proxenetism și șantaj.

Bianca Drăgușanu a plecat din nou din țară. Fosta lui Alex Bodi, escapadă cu un milionar

Bianca Drăgușanu și-a surprins din nou fanii. După ce în urmă cu câteva zile anunța că s-a întors din Dubai, pentru a fi alături de fiica sa, Sofia, blondina a plecat astăzi într-o altă escapadă. De această dată destinația nu a mai fost Dubai, ci Istanbul. Mai mult, fosta iubită a lui Alex Bodi nu a plecat singură, ci însoțită de milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Luni, Bianca dădea de înțeles că se va muta în Dubai, alături de fiica sa, Sofia. Aceasta a spus că va discuta cu Victor Slav despre o posibilă mutare, susținând că amândoi sunt de acord să o apere pe fiica lor de tot scandalul care a început și îl are în prim plan pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi.

Totodată, blondina a anunțat în urmă cu câteva zile că va face dezvăluiri incendiare despre femeile care au făcut-o să sufere, menționând că discuțiile se vor purta la televizor, într-o emisiune în care va apărea constant.

Cine este Cengiz Şıklaroğlu

Pe Bianca Drăgușanu o leagă multe amintiri de Istanbul, aceasta având cunoștințe mai vechi, cunoștinte de sex masculin, care l-au făcut gelos pe Alex Bodi.În septembrie, Bianca a fost împreună cu milionarul turc, care a fost iubitul Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. După câteva zile petrecute împreună, Bianca i-a transmis mesaje virtuale turcului, în care îi arăta cât de mult îi lipsește, iar acesta, evident că i-a răspuns cu aceeași monedă. Bianca a lăsat-o din nou singură pe Sofia, plecând împreună cu prietenele ei într-o nouă escapadă, în Istanbul.„Ne-am gândit așa, de marți, să plecăm la Istanbul. Și ne-am urcat în avion și, uite așa, la începutul săptămânii am plecat în vacanță. Și ne-am dus la hotel, am comandat șampania”, spune Vica / Victoria Popescu, ownerul restaurantului Pavlove House și prietenă apropiată a Biancăi.

Împreună cu acestea se află și deținătoarea CCM Boutique. Fetele s-au pregătit și s-au filmat în fața oglinzii hotelului, bând șampanie. Bianca s-a întâlnit cu milionarul turc, după ce a anunțat despărțirea de Bodi. După ce s-au întâlnit în urmă cu două luni, blondina a vizionat împreună cu Cengiz filmul de dragoste, 365 de zile, iar ulterior aceștia au ieșit să ia vina într-un local de lux din Turcia. De acolo, Bianca a postat o fotografie într-o rochie mulată de culoare roșie, cu mesajul ”Pierdută în Paradis”. În aceste momente, fostul soț al creatorei de modă, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenestim și șantaj. Acesta a fost filat de autoritățile din Germania, in perioda în care Bodi se afla acolo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: