Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună: ”Mami produce de nu are timp să-i numere”

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu pe lună: ”Mami produce de nu are timp să-i numere”

Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune

Despărțirea de Alex Bodi pare că-i face bine Biancăi Drăgușanu. Blondina vrea să o ia de la zero și îi surâde ideea de a se muta în Dubai. Totodată, i-ar plăcea și să-și deschisă un boutique acolo, doar că acest lucru ar presupune să fie departe de fiica ei cu Victor Slav. Însă, fosta soție a lui Alex Bodi pare că are o soluție, mai ales că, spune ea: ”mami produce bani.”

Bianca Drăgușanu ar vrea să se mute în Dubai

Bianca Drăgușanu este o femeie potentă financiar și ea recunoaște acest lucru. După ce s-a întors din Dubai, plecată acolo după despărțirea de Alex Bodi, blondina a mărturisit că i-ar plăcea să se mute acolo și chiar să-și deschidă o afacere. Însă, i-ar fi cam dificil, pentru că acest lucru ar însemna să stea departe de Sofia.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a spus că ar putea să o ia pe Sofia în Dubai și să o înscrie la școală acolo. Cum taxa acolo pe an este foarte mare, pentru Biaca Drăgușanu nu este un impediment. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că: ”mami produce bani, de nu are timp să-i numere”.

”Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu în Dubai, Bodi arestat

Imediat după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai și s-a distrat cu Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, fosta Monica Columbeanu. În tot acest timp, Alex Bodi a fost ridicat de mascați din una din vilele sale de lux, pentru că s-a descoperit că face parte dintr-un grup infracțional de 18 persoane.

„Vreau să vă mulțumesc din toată inima mea pentru toate mesajele frumoase pe care mi le dați în fiecare zi și că sunteți atât de aproape de mine. Stați în continuare cu ochii pe mine, pentru că vă pregătesc surprize. Viața mea capătă culori minunate, e din ce în ce mai frumoasă. Sunt foarte fericită pentru toate mesajele pe care le primesc și pentru toată susținerea pe care o am din partea voastră”, a spus Bianca Drăgușanu, cu doar o zi înainte ca fostul soț să fie săltat de DIICOT.

Cât despe cele 18 persoane, acestea abordau fete din mediul online care se ocupau cu prostituția, concret, prin metoda ”Lover Boy”. După ce începeau relații cu victimile le obligau să se prostitueze în cluburi. Ba chiar le violau și le vândeau altor proxeneți.

În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua de miercuri, după ce au făcut descinderi la nivel național.

”În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”,potrivit DIICOT, despre grupul infracțional din care făcea parte Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: