Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune: ”Facem o telenovelă despre viața mea reală”

Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune: ”Facem o telenovelă despre viața mea reală”

Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune

Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune. Vedeta a semnat un contract cu postul Kanal D, emisiunea în care va face dezvăluiri picante din viața privată.

Bianca Drăgușanu se întoarce în televiziune

Bianca Drăgușanu va avea o emisiunea la postul de televiziune Kanal D despre viața ei personală. Vedeta revine în lumina reflectoarelor după ce au trecut mai bine de doi ani de când și-a încheiat colaborarea cu respectiva televiziune, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”.

Fosta prezentatoare a anunțat pe pagina ei de Instagram că va avea propria emisiune, un fel de telenovelă despre viața ei privată, unde va face dezvăluiri picante și personale, scrie cancan.ro.

“În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor «ciupercuțe» apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a declarat fosta soție a lui Alex Bodi.

Vedeta nu a dat detalii despre ce subiect va cuprinde emisiunea, însă fanii se gândesc deja că ar putea fi vorba despre episodul traumatizant petrecut luna trecută, dar și despe relația cu afaceristul Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ”Teo show” unde a vorbit despre noile ei proiecte. Vedeta vrea să plece pentru o perioadă în Dubai. Fosta prezentatoare de televiziune a declarat că se gândește să-și facă o afacere în Dubai.

”Merg în Dubai și pentru vacanță și pentru business. Sunt cu cunoscută acolo, oamenii mă cunoscut și am multe beneficii. M-am gândit să rămân acolo. Vreau să o iau si pe mama și pe Sofia. Am vorbit și cu Victor Slav și înțelege. Noi suntem prieteni și își petrece timpul foarte des cu ea”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile

În ultima perioadă, fosta prezentatoare de televiziune a avut parte de multe probleme. În presă au apărut dovezi care au arătat că vedeta a fost bătută de afaceristul Alex Bodi. La scurt timp aceasta a făcut publice informații potrivit cărora s-au despărțit și a plecat într-o vacanță pentru a se relaxa.

Alex Bodi a fost arestat pentru 29 de zile după ce procurorii DIICOT l-au reținut fiind implicat într-o grupare interlopă care se ocupa cu proxenetism.

Vedeta nu a declarat multe lucruri, mărturisind că nu știe despre ce este vorba și nu vrea să fie amestecată în acest scandal.

Creatoarea de modă a trecut prin două divorțuri

Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, având piese vestimentare apreciate de multe persoane. Aceasta a fost prezentatoare la emisiunea ”Te vreau lângă mine”. În 2018 Bianca a ales să încheie colaborarea, fiind înlocuită de Andreea Mantea.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în 2013, iar în 2014 au divorțat. Cei doi s-au împăcat la scurt timp, prezentatoarea dăruindu-i o fiică lui Victor, pe Sofia Natalia. Fetița s-a născut în 2016.

În 2019 a încercat să-și refacă viața alături de afaceristul Alex Bodi, căsătorindu-se civil pe 1 august. Vedeta a divorțat de afaceristul extravagant din Mediaș la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au împăcat, deși milionarul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.

Luna trecută, cei doi foști soți au fost surprinși în ipostaze care au scandalizat pe toată lumea. Deși au încercat să își mai acorde o șansă, Bianca Drăgușanu a anunțat indirect despărțirea definitivă de partenerul bătăuș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: