Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați: ”Eu nu știu nimic”

Bianca Drăgușanu, declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați: ”Eu nu știu nimic”

Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați

Biancă Drăgușanu a făcut primele declarații după ce fostul ei iubit, Alex Bodi, a fost săltat de mascați pentru proxenetism. Vedeta a mărturisit că nu știe nimic despre asta și că speră să fie bine. 

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați

După ce Alex Bodi a fost săltat de mascați în această dimineață, fiind suspect de proxentism, Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații. Contactată de reporterii de la spynews.ro, vedeta a mărturisit că nu știa despre acest lucru, fiind plecată din țară, însă speră că totul va fi bine.

”Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare data din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură ca va fi bine. Atat am de declarat”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu regretă ce i s-a întâmplat fostului ei soț, chiar dacă cei doi sunt acum în plin scandal. Ea îl cunoaște mai bine, astfel că răspunsul ei a fost unul cât se poate de sincer, și acelă că îl consideră nevinovat pe Alex Bodi. De asemenea, vedeta a declarat că ”va ieși ok din situația asta, cum a ieși de fiecare dată”.

Afaceristul se află acum la DIICOT

După ce a fost luat în această dimineață, Alex Bodi se află acum la centrul DIICOT pentru declarații și lămuriri. Faimosul afacerist a fost luat de oamenii legii, după ce s-a spus că acesta ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

Nimic nu merge bine în ultima perioadă pentru afaceristul Alex Bodi. În urmă cu câteva zile a anunțat că nu mai este împreună cu Bianca Drăgușanu. La scurt timp, acesta s-a afișat cu amanta lui părând că nimic nu s-a întâmplat. De asemenea, afaceristul este în plin scandal cu fosta lui soție după ce se presupune că ar fi bătut-o.

Cei doi au ales să se despartă oficial de data aceasta, fără o urmă de împăcare. Viața afaceristului a dat-o peste cap pe Bianca Drăgușanu. De aceea, blondina a avut nevoie să-și ia o vacanță în Dubai pentru a se liniști.

Din acest motiv, pentru că nu se află în România, blondina nu a știu ce i s-a întâmplat fostului ei iubit. Deși din declarația ei pare că îi pare rău pentru Alex Bodi, vedeta nu are de gând să se întoarcă prea curând în România.

Alex este într-o relația cu Daria Radionova

După ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a cuplat imediat cu faimoasa Daria Radionova, care se presupune că ar fi fost amanta lui din Londra. În timp ce afaceristul era săltat de procurorii DIICOT, Daria îi făcea declarații acestuia pe contul ei de socializare, dedicându-i melodia: „To the end of the road”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: