Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu azi-noapte. Paparazzi au surprins-o în fapt

Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu azi-noapte. Paparazzi au surprins-o în fapt

GALERIE FOTO (11)

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă într-un restaurant de lux din Capitală. Frumoasa blondină a fost surprinsă în compania mai multor bărbați dintr-un restaurant de lux, cu specific libanez.

 

Cu cine s-a întâlnit Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanua a dat uitării problemele pe care le-a avut până în cest moment și pare mai fericită ca niciodată. După despărțirea de Alex Bodi, blondina pare să își dedice tot timpul și toată energia fetiței sale, Sofia. Mai mult, blondina ia din ce în ce mai în serios sfera de bussiness.  Bianca a ieșit la ceas de seară la o cină de afaceri la ”Mandaloun”, care este și singurul restaurant din România care nu respectă regulile impuse în contextul epidemiologic. Patronul restaurantului cu specific libanez, Mohammad Murad, este protejat de autoritățile române.

Bianca Drăgușanua  afost surprinsă, inițial, la o cofetărie cu micuța Sofia. Vedeta a mers să își răsfețe fetița la  ”Pavlove House”, o cofetărie din zona Pipera. Cum Bianca se concentrează mai mult, în utlima perioadă, pe relația pe care o are cu fetița ei, blondina a decis să îi ofere celei mici tot ce își dorește. Cele două au făcut și o plimbare printre vitrinele pline cu dulciuri și au ales, ulterior, dulciurile preferate.

După deliciu, cele două au revenit la mașina Biancăi. Însă, blondina nu a stat foarte mult timp cu fetița ei și a condus-o spre casă.

Bianca a vut o întâlnire de afaceri la ceas de seară ăn restaurantul libanez din zona de nord a Capitalei. După ce și-a parcat bolidul de lux, vedeta, aranjată din cap până în picioare, s-a îndreptat către locația lui Mohammad Murad.

Blondina părea dezorientată în momentul în care a ajuns la restaurant, dar a pus mâna pe telefon și s-a dus glonț către masa unde era așteptată de niște bărbați.

Bianca Drăgușanu avea o ținută mulată, care lăsa mult din bust la vedere. Bianca ar fi mers la o întâlnire pentru un mega-contract de publicitate, spun surse apropiate Biancăi. Vedeta intenționează să surprindă cu noul contract pe care l-a semnat cu bărbații misterioși.

 

Bianca Drăgușanu vrea să se mute în Dubai

Binaca pare din ce în ce mai axată pe viața profesională. Însă, nu o neglijează nici pe cea mică. Bianca este hotărâtă să se mute în Dubai, după cum anunța chiar ea zilele trecute. Invitată la Teo Show, Bianca a vorbit și despre varianta plecării în Dubai.

Blondina are de gând să își deschidă un magazin de rochii create chiar de ea. Diva vrea să petreacă, rpima dată, sărbătorile acolo, alături de fiica și maam ei. Dacă lucrurile merg în direcția favorbailă, diva are de gând să se stabilească în Dubai și să o ia de la început.

„Mă duc pentru că vreau și vacanță și vreau și business. Cred că pot să o iau oriunde de la capăt.În primă fază vreau să o iau pe Sofia și pe mama și probabil o să facem sărbătorile acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români. Peste tot pe unde merg sunt recunoscută, sunt foarte bine primită. Sunt foarte faimoasă și la ei. La restaurantele la care am fost, pentru că sunt cine sunt, m-au primit ca pe un special guest”, a spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: