Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, mesaj emoționant pentru Alex Bodi aflat după gratii. ,,Te rog să te întorci acum”

Daria Radionova, mesaj emoționant pentru Alex Bodi aflat după gratii. ,,Te rog să te întorci acum”

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a aruncat în brațele rusoaicei Daria Radionova. 

 

Daria Radionova, mesaj emoționant pentru iubitul aflat după gratii

Noua iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova își face griji pentru acesta. Alex Bodi a fost reținut pentru 30 de zile, fiind acuzat în dosarul pentru proxenetism și trafic de carne vie.

Daria Radionova a mers luni, 16 noiembrie, să își viziteze iubitul care se află în spatele gratiilor. Rusoaica a postat pe o rețea de socializare o fotografie realizată în timp ce era la volanul mașinii, pe autostrada București-Pitești.

Rusoaica pare să sufere enorm în urma acuzațiilor care i se aduc iubitului ei.

Iubita afaceristului i-a dedicat acestuia, într-o postare pe Instastory,  câteva versuri emoționante din piesa  ,,You aAre the Reason”, lansată de cântărețul britanic Calum Scott. Versurile sunt următoarele: „A început inima să îmi bată / Deoarece tu ești motivul / Pentru care eu nu am somn / Te rog să te întorci acum’. Cele din urmă versuri alese de Daria Radionova au următoarea traducere: Au început inimile să îmi tremure / Și tu ești motivul / Inima mea continuă să sângereze / Eu am nevoie de tine acum”.

Rusoaica a intrat în numeroase polemici cu blondina Bianca Drăgușanu, în ceea ce privește relația pe care o are cu Alex Bodi. Cele două și-au adresat mesaje subtile pe rețelele de socializare, în care se atacau reciproc.

Șatena Daria a postat un mesaj subtil în limba engleză înaintea declarației de dragoste, pe care i-a făcut-o afaceristului. „Când construiești în tăcere, oamenii nu știu ce să atace”’. 

 

Daria Radionova, relație cu un bărbat căsătorit

Noua iubită a lui Alex Bodi ar fi avut o relație cu un bărbat căsătorit, înainte ca omul de afaceri să fie arestat.

”Ea a trăit în paralel cu un afacerist căsătorit din Londra. Acesta, când a aflat de relația pe care o are cu Alex Bodi, a pus piciorul în prag. În timpul relației, afaceristul se pare că i-a deschis Dariei un salon de unghii, pe care ulterior l-a închis, când a aflat de combinațiile ei. Din cauza asta, Daria a rămas în România după ce DIICOT-ul l-a săltat pe Bodi. Pe ea nu o mai bagă nimeni în seamă în Londra”, a spus un apropiat al Dariei.

Frumoasa rusoiacă are două afaceri în Marea Britanie. Însă, din cauza carantinei generale din Regat,  femeia de afaceri a fost nevoită să închidă activitatea societăților. Astfel, epntru o perioadă, șatena va rămâne în românia.

Înainte de a fi arestat preventiv, Alex Bodi a recunoscut, într-un interviu pentru Antena Stars, că are o relație cu Daria Radionova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: