Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! ”Trebuie să mă operez”

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! ”Trebuie să mă operez”

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! ”Trebuie să mă operez”

Bianca Drăgușanu a declarat că are probleme de sănătate, asta după ce a apărut la un eveniment monden cu ochiul roșu și puțin vânăt. 

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate! ”Trebuie să mă operez”

Bianca Drăgușanu face ce face și ajunge din nou în atenția publicului. De data aceasta, vedeta a ridicat din nou câteva semne de întrebare după ce a apărut la un eveniment cu un ochi roșu și puțin vânăt. Pentru că fanii au început să intre la bănuieli, blondina a explicat totul, precizând că are anumite probleme medicale, motiv pentru care i s-a recomandat să facă o operație.

Fosta soție a lui Alex Bodi a fost la medic pentru clasicul control, unde i s-a comunicat că are tensiune oscilantă și că singura soluție pentru a scăpa este să se opereze. Bianca Drăgușanu amână, însă, momentul.

“Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

De asemenea, întrebată despre experiențele pe care le-a trăit până în prezent, fosta asistentă TV a răspuns într-o notă optimistă. “Toate astea nu mi-au afectat sănătatea! Eu sunt o femeie puternică, știu să trec peste orice!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență la spital

Blondina are o întreagă comunitate care o susține și îi urmărește fiecare postare. Astfel că, vedeta postează mereu atunci când face un lucru sau când ceva s-a întâmplat cu ea. De curând, aceasta și-a speriat fanii după ce a postat câteva filmulețe pe contul ei de Instagram în care se afla la spital.

Ulterior, Bianca Drăgușanu le-a explicat fanilor care a fost de fapt cauza. Blondina a apelat la ajutorul medicilor din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta a primit imediat îngrijirile necesare, ba mai mult este pregătită să îşi reia activităţile obişnuite. Iubita lui Gabi Bădălău s-a filmat în salonul clinicii în timp ce medicul îi făcea o perfuzie. În acelaşi timp, vedeta a încercat să îşi liniştească admiratorii şi le-a explicat acestora faptul că este bine, iar după ce va termina tratementul este pregătită să meargă la sală şi să îşi continue activităţile programate în această zi.

”Cam așa stă situația la ora 03:20 (…) În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: