Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Fiul de milionar a confirmat separarea

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Fiul de milionar a confirmat separarea

GALERIE FOTO (3) Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Deși nu au recunoscut niciodată că ar avea o relație de iubire, a venit momentul sincerității. Gabi Bădălău a declarat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mai mult, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a mărturisit că își dorește să iasă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Fiul de milionar a confirmat separarea

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit. Până acum, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu recunoșteau că ar avea o relație. Ei bine, a venit momentul sincerității! Fiul de milionar a declarat în emisiunea Xtra Night Show că s-a despărțit de blondină.Gabi Bădălău a mărturisit că își dorește să se retragă pentru o perioadă din lumea mondenă și să se liniștească. Fostul partener al Claudiei Pătrășcanu a precizat că vrea să se axeze mai mult pe afacerile familiei și pe creșterea celor doi copii pe care îi are cu artista. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu și-au asumat niciodată relația, iar de multe ori au spus că au o relație de prietenie și nimic mai mult.

Relația amoroasă dintre cei doi a fost una controversată. Bianca și Gabi s-au despărțit și s-au împăcat de multe ori, iar motivul principal ar fi infidelitatea lui. Recent, au apărut informații în presă conform cărora fiul de milionar ar avea o relație cu Anna Lesko. Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații referitoare la presupusa relație a celor doi. ”Știu de existența Annei Lesko. Am văzut mesaje între ei doi. Acum, fiecare face ce vrea. Mai mult nu comentez”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în vacanță

După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca a fost surprinsă în compania lui Gabi Bădălău, în timp ce se aflau într-un magazin din Dubai. Ulterior, blondina a vorbit despre relația cu fiul de milionar. ”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a explicat blondina.

La rândul lui, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a vorbit despre relația cu Bianca. “Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața” a clarificat fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a fost în centrul atenției în ultima perioadă alături de Claudia Pătrășcanu. Artista l-a acuzat că refuză să plătească copiilor lor pensie alimentară. “Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați.Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. ”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Afaceristul susținea că nu se poate înțelege cu fosta soție, pentru că aceasta ar avea o atitudine agresivă. „Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: