Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Cum au fost surprinși cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (6) Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Cei doi au fost surprinși împreună în parcarea unui mall din Constanța. Claudia și Gabi Bădălău erau împreună cu cei doi copii ai lor, iar apropiații celor doi sunt de părere că foștii soți au îngropat securea războiului.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Cum au fost surprinși cei doi

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului? Deși nimeni nu se aștepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar în ultimii doi ani, aceștia s-au acuzat reciproc. După ce l-a acuzat pe fiul de milionar că nu este un exemplu bun pentru copiii lui, artista pare că a decis să îngroape securea războiului. Recent, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună, alături de cei doi băieți, într-o parcare a unui mall din Constanța. Paparazzi de la Cancan.ro i-au surprins pe copiii extrem de bucuroși, sărind în brațele părinților. Se pare că apele s-au mai liniștit între cei doi, iar sâmbătă au petrecut, în liniște, alături de copiii lor. Gabi și Claudia s-au simțit bine în preajma celor mici, mai ales că aceștia au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Claudia Pătrășcanu a decis să divorțeze de Gabi Bădălău

În 2019, artista șoca pe toată lumea cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. Sătulă de tot ce se petrecea în familia sa, Claudia și-a deschis sufletul în fața internauților, declarând că se desparte de soțul ei, Gabi Bădălău. Aceasta declara că întreaga sa căsnicie a fost una abuzivă și nefericită. „După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…. Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

Aceasta a spus că soțul o presa să mai dea naștere unui copil, dar Claudia a mărturisit că nu se simte pregătită să devină mamă a treia oară. „Soţul meu îmi spune în fiecare zi să mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate să îmi spună într-o noapte că va fi fetiţă. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu ştiu, încă nu mă simt pregătită. El îşi doreşte o fetiţă foarte mult”, declara Claudia Pătrășcanu la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se străduiesc de mai bine de doi ani să divorțeze, dar situația încă nu s-a clarificat. Artista dă vina pe soțul ei pe această amânare, fiind ironica la adresa relațiilor pe care Bădălău se are cu multe femei din showbiz-ul românesc. Cântăreața a declarat că nu se va mai împăca niciodată cu tatăl copiilor lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: