Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor împăca? Cea mai bună prietenă a artistei aruncă bomba

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor împăca? Cea mai bună prietenă a artistei aruncă bomba

Noi detalii despre divorțul dintre Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu! Câți bani îi cere fosta nevastă

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor împăca? După ce zilele trecute s-au prezentat la Judecătoria Sectorului 6, într-un nou termen, în procesul de divorț, se pare că între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu ar putea exista șanse de împăcare. Totul, însă, depinde de un singur lucru, pe care l-a spus cea mai bună prietenă a artistei.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor împăca?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor împăca? Mulți se întreabă acest lucru, după ce aceștia și-au adus acuzații grele, joi, ieșind din sala de judecată. O bună prietenă a Claudiei Pătrășcanu, din copilărie, aruncă bomba și spune care ar fi condiția ca cei doi să redevină un cuplu, informează Spynews.

Concret, ar exista posibilitatea de împăcare între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu dacă ei nu ar mai ține cont de părerile celor din jur și dacă s-ar gândi la o înțelegere, în special de dragul copiilor lor. Însă, va fi mai greu de pus în aplicare aceste lucruri, acum că Gabi Bădălău este împreună cu Bianca Drăgușanu și chiar ar urma o căsătorie între aceștia.

„Știu că și-a respectat foarte mult familia. Știu că și-a iubit foarte mult soțul. Știu că acei copii au venit din dragostea lor. Ea a trăit o mare traumă. Claudia este un om special. Ei doi s-au iubit foarte mult. Ei au vrut copilul de la bun început. Ei au fost foarte fericiți în cei trei ani de căsnicie. Au fost diverse situații, foarte multe”, a afirmat prietena din copilăriei a vedetei, la Xtra Night Show.

Din ce cauză s-au despărțit Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Aceeași prietenă spune că totul s-a năruit în relația lor odată cu infidelitatea lui Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu s-a simțit, din momentul aflării că acesta a înșelat-o, extrem de trădată. Așadar, au urmat certurile, atât de mari, încât într-o zi Claudia Pătrășcanu a fost dată afară din dormitorul conjugal, iar mai apoi din casă, cu tot cu copii.

„Nu a existat vreun moment în care să se plângă. Ea a făcut și foarte multe compromisuri. A iubit și a respectat acea familie. Suferința ei a încpeut în momentul în care a fost dată afară din dormitorul conjugal, cu două luni înainte de a fi dată afară din casă”, a mai dezvăluit confindenta Claudiei Pătrășcanu.

Andreea Bănică, martoră în scandalul divorțului

Atunci când fosta sa colegă de la trupa Exotic a fost dată afară de Gabi Bădălău, Andreea Bănică a venit să o ia de acasă, după ce a primit un apel disperat.

“O cunosc de o viață pe Claudia, eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară din casă. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta, țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici. Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote! Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect. Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «blondo, m-a dat afară din casă!» M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut sa facă circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut”, a declarat Andreea Bănică la ieșirea din sala de judecată, potrivit Antena Stars.

Andreea Bănică a găsit-o într-o stare deplorabilă. A decis să o filmeze pentru că se aștepta la un proces de divorț, în care acum ea are calitatea de martor.

”Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”a mai  mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Un nou termen de judecată a fost pronunțat pentru luna martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: