Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu: ”Nu am spart casa nimănui”

Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu: ”Nu am spart casa nimănui”

Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații despre relația ei cu Gabi Bădălau, dar și despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a afaceristului. 

Prima reacție a Biancăi Dragușanu despre scandalul cu Claudia Pătrășcanu

Relația dintre Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu a creat un scandal de proporții în mediul online. Se pare că fosta soție a afaceristului, Claudia Pătrășcanu, nu este încântată de legătura dintre cei doi și o atacă dur pe blondină. Cu puțin timp în urmă, cuplul recent format a făcut primele declarații despre ce se întâmplă de fapt.

Biancă Drăgușanu a vorbir cu reporterii Xtra Night Show și a confirmat faptul că a primit mai multe mesaje de la Claudia Pătrășcanu în timpul vacanței din Maldive, lucruri pe care le-a declarat și Gabi Bădălău. Mai mult, blondina spune că nu este responsabilă pentru despărțirea celor doi și totodată, nu a vrut să dezvăluie dacă se întâmplă ceva între ea și afacerist.

I-a dat mesaj. Claudia a zăpăcit-o cu mesaje pe Bianca”, a spus Gabi Bădălau la Xtra Night Show.

Chiar dacă a fost atacată de Claudiua Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu a declarat în mod surprinzător că o consideră pe Claudia o femeie foarte respectuoasă. Însă, rămâne la părerea ei că ”nu a spart casa nimănui” pentru că ea l-a cunoscut pe Gabi Bădălău după ce acesta s-a separat de soție. Mai mult, Bianca Drăgușanu nici nu a confirmat și nici nu a infirmat relația dintre ea și afacerist, ba mai mult, aceasta a declarat că va vorbi la momentul potrivit, pentru ca este o femeie asumată, potrivit spynews.ro.

Divorțul dintre Gabi Bădălău și fosta soție nu s-a finalizat, din acest motiv viața afaceristului este foarte complicată. Chiar dacă trăiește momente magice cu fosta iubită a lui Alex Bodi, acesta se războiește cu mama copiilor lui, care  i-ar cere 15.000 de euro lunar, pentru creșterea copiilor.

Ce a răspuns Gabi Bădălău despre nunta cu Bianca Drăgușanu

De când s-au întors din vacanță, în mediul online zvonește că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau se vor căsători. Afaceristul a făcut primele declarații despre acest subiect, iar răspunsul lui la întrebarea dacă urmează să o ia de nevastă pe vedetă lasă loc interpretărilor.

Gabi Bădălau a declarat în direct la emisiunea Xtra Night Show, atunci când a fost întrebat dacă va avea loc vreo nuntă, că pentru acest lucru trebuie întrebată chiar Bianca Drăgușanu.

”Trebuie să o sunați pe Bianca Drăgușanu. Eu nu vreau să discut despre viața personală”, a spus Gabi Bădălau la Xtra Night Show!

Chiar dacă în acest moment nu există o confirmare oficială, cei doi au declarat că atunci când va fi vorba despre o relație, vor spune acest lucru, mai ales că sunt două persoane care nu au acasă pe nimeni și sunt foarte asumate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: