Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, chinuită de dragoste. Dezvăluiri șocante din viața amoroasă a divei: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă…”

Bianca Drăgușanu, chinuită de dragoste. Dezvăluiri șocante din viața amoroasă a divei: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă…”

Bianca Drăgușanu pare să aibă succes în carieră, dar nu și în dragoste. Diva are deja două mariaje eșuate și multe episoade extrem de dificile prin care a trecut în urma relațiilor amoroase. Blonda și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri șocante din viața amoroasă a ei.

Bianca Drăgușanu pare să nu aibă deloc noroc în dragoste. După mariajele eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi, dar și după acele episoade de violență extremă trăite cu cel din urmă soț, se pare că blonda vrea acum să își facă ordine în viața amoroasă.

Bianca Drăgușanu, chinuită de dragoste

Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a chinuit foarte mult în ultimii doi ani. Și după cum era de așteptat, totul are legătură cu problemele din dragoste din ultima vreme.

Așa se face că acum blonda s-a hotărât să își acorde mai mult timp și să încerce să nu se mai gândească la trecut.

Deși s-a vorbit că Bianca Drăgușanu are o relație cu excentricul milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, se pare că adevărul este altul. Blondina a mărturisit tot.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea, potrivit Cancan.

Bianca Drăgușanu, despre viața de mamă

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre viața de mamă. Blondina susține că nu o pedepsește în niciun fel pe micuța Sofia, dar nici nu o răsfață fără măsură.

Diva și-a propus să facă în așa fel încât fetița ei și a lui Victor Slav să o considere cea mai bună prietenă a ei.

„Răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte.”, a explicat Bianca.

Pedepsele pe care Bianca Drăgușanu le primea în copilărie ar fi făcut-o să le urască, așadar nu le folosește deloc cu Sofia. Blonda recunoaște că atunci când era mai micî a mai fost “smotocită”.

„Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună.”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: