Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu dă lucrurile pe față: „Eu sunt unică, dar toate vor să fie ca mine“

Bianca Drăgușanu dă lucrurile pe față: „Eu sunt unică, dar toate vor să fie ca mine“

Bianca Drăgușanu este una dintre figurile mondene care adunat mii de fani de-a lungul carierei sale în televiziune, de asistentă TV, dar și simpatia multora în mediul online. Aceasta se declară o mamă împlinită, de când a venit pe lume, Sofia, fiica pe care o are alături de fostul partener de viață Victor Slav. De curând, invitată la un podcast a povestit legătura dintre ea și fiica ei, dar și cum ai evoluat ca om din cauza tuturor dezamăgirilor din viața ei. 

Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare realizare și bucurie din viața mea este fiica mea, Sofia”

Într-un interviu acordat podcast-ului lui Damian Drăghici, Bianca Drăgușanu a povestit faptul că atunci când a rămas însărcinată cu micuța ei nu ar fi oprit un nimeni și nimic s-o aducă pe lume: 

„Când am aflat că sunt însărcinată i-am spus soțului meu de atunci (n.r. Victor Slav) că nu mă interesează ce părere are, dar eu voi păstra copilul și voi avea o fetiță care va deveni cea mai bună prietenă a mea”.

Ce regrete are Bianca Drăgușanu

De fiecare dată când vorbește despre micuța Sofia, sufletul parcă i se înmoaie, iar tonul vocii devine calm și suav. Bianca povestit în cadrul aceluiași interviu faptul că și-ar fi dorit foarte mult ca lucrurile din viața ei să se fi așezat puțin diferit, în ideea în care i-ar fi plăcut să o nască pe Sofia, mai devreme, pentru a experimenta mai multe activități împreună: 

„Mi-aș fi dorit să fie mai mare să putem ieși în club, să mergem în vacanțe și să ne distrăm împreună.”

La capitolul regrete Bianca se gândește încă de pe acum cum îi va explica fiicei sale toate momentele dizgrațioase din viața ei, deoarece a avut de-a lungul vieții încredere în tot felul de oameni care au vrut să-i facă rău, ca de exemplu videoclipurile care au circulat în mediul online, cu ipostaze intime din viața ei. Aceasta speră ca fetița ei să nu fie prea dezamăgită dacă va fi pus într-o ipostază neplăcută. Totodată a povestit că muncește foarte mult pentru ai asigura viitorul, arată faxnews.ro

Bianca Drăgușanu: „Eu sunt unică, dar toate vor să fie ca mine“

Atunci când vorbește despre propria persoană, Bianca Drăgușanu spune că a luptat enorm să ajungă unde este acum și că se consideră un exemplu: 

 „Eu pentru mine sunt un exemplu de femeie curajoasă, ambițioasă și sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Am trecut prin multe lucruri, iar astea m-au ajutat să ajung cine sunt. Sunt loială, onestă, muncesc mult, sunt foarte prezentă în viața oamenilor care contează pentru mine. Mi-am dorit celebritatea, sunt un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus. Sunt foarte ambițioasă: spune-mi că nu pot s-o fac, o să ți-o fac de două ori și-ți fac și poză. Dacă mai exista revista Playboy, la 50 de ani aș fi pozat pentru ea și arătam mai bine decât oricând’, a mai declarat ea în podcast. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: