Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău: ”7 motive pentru care te iubesc!”

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Gabi Bădălău: ”7 motive pentru care te iubesc!”

Bianca Drăgușanu este tot mai îndrăgostită de Gabi Bădălău! Blondina nu ezită să-i împărtășească sentimentele de fiecare dată când are ocazia. De alfel, cei doi iubiți pare că ar fi, din nou, într-o vacanță romantică, conform postărilor de pe Instagram. Asta după ce au avut parte de momente de tandrețe în Dubai și Maldive.

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste față de Gabi Bădălău: ”7 motive pentru care te iubesc!”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc tot mai mult, cu toate că acesta din urmă se află în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu. Fosta asistentă TV nu se sfiește să-i împărtășească sentimentele așa cum știe ea mai bine. Mai mult, din postările de pe Instagram reiese că cei doi porumbei ar fi din nou într-o vacanță romantică, transmite Spynews.

”7 motive pentru care te iubesc”,  a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unui filmuleț. Nu a precizat, însă, și cele șapte motive.

Captură cu mesajul postat de bianca drăgușanu.

Cum îl descrie Bianca Drăgușanu pe Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu îl descrie pe Gabi Bădălău ca fiind un bărbat matur, inteligent, înțelegător și care o face să se simtă împlinită. Deși nu i-a oferit încă un inel de logodnă, crede că se va căsători cu acesta.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, fotografiați îmbrățișați pe aeroportul  din Male!

Foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în aeroportul din Male

”Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: