Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut în club

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut în club

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu

Bianca Drăgușanu și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un club de fițe din Capitală. Blondina a împlinit 39 de ani și a avut parte de o noapte de vis alături de Gabi Bădălău. Nu au lipsit momentele de tandrețe dintre cei doi îndrăgostiți. Câteva ore mai târziu, Claudia Pătrășcanu, încă în acte soția lui Gabi Bădălău, a avut o postare interesantă pe Instagram.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut în club

Bianca Drăgușanu a avut parte de o petrecere memorabilă la împlinirea celor 39 de ani. Blodina l-a avut alături pe noul ei iubit, Gabi Bădălău, cu care s-a distrat de minune într-un club de fițe din Capitală. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu după noaptea de vis dintre cei doi?

Claudia Pătrășcanu pare în continuare nepăsătoare de ceea ce se mai întâmplă cu viața sentimentală a celui care încă îi mai este soț în acte. Artista a postat pe Instagram, duminică dimineață, a doua zi după petrecere, o fotografie în care era pregătit micul dejun pentru cei doi copii ai ei.

Captură cu postarea făcută de Claudia Pătrășcanu.

De altfel, Claudia Pătrășcanu a menționat la un moment dat, că nu este preocupată de Bianca Drăgușanu, cu toate că au avut un schimb de replici.

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că a vorbit vulgar cu Gabi Badălău de față cu copiii

Odată ce a auzit acest lucru, Bianca Drăgușanu a spus că nu este datoare să dea cuiva explicații despre faptele sale.

”Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor. Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial, nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.