Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea din dormitor. Ce îi place să îi facă Alex Bodi

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri fără perdea din dormitor. Ce îi place să îi facă Alex Bodi

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a dat detalii picante din dormitor, pentru că a dezvăluit cum îi place să facă amor și unde. Aceasta a lăsat inhibițiile la o parte și a dat chiar și un sfat, pentru toate femeile.

Bianca Drăgușanu, detalii din dormitor. Ce îi place să facă

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că locul ei preferat pentru a face dragoste este patul. Aceasta a recunoscut, totuși, că a făcut sex și în mașină, atunci când a răspuns mai multor întrebări buclucașe.

Mai mult, ea a spus că nu poate exista acea legătură intimă fără afecțiune, iar ea face doar dragoste, nu sex. Bianca Drăgușanu a comparat iubirea cu o shaorma.

„Avem carnea, carnea reprezintă ingredientul principal de la care pornește relația, adică fluturașii, atracția, iar relația intimă este barometrul relației de cuplu. Dacă în dormitor totul este bine, orice problemă apare este nimic, conform psihologilor.  Mai avem cartofii prăjiți, carbohidrații adică! Ăștia se depun și lasă și urme, ba o celulită, ba un colăcel. Cartofii sunt atașamentul, respectul și obișnuința”, a spus aceasta.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre viața sexuală

Bianca Drăgușanu a continuat această analogie și a precizat că murăturile sunt obiectele aruncate prin casă, iar ceapa defectele.

„Murături! Adică, șosetele nespălate prin casă sau paharul lăsat prin casă. Adică se poate și fără, nu?  Unii preferă shaorma cu ceapă. Așa cum relația poate avea niște mici defecte pentru cei din jur, dar sunt înțelese doar de către cei din cuplu”, a mai povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a mai spus și că sexul într-o relație reprezintă 90%, adică enorm. Mai mult, ea a ținut să le dea și un sfat tuturor femeilor.

„Viața sexuală trebuie să fie împlinită. Bărbaților le place sexul mult, iar un bărbat fără sex e ca un leu în cușscă. Deci, fetelor, niciodată să nu neglijați acest aspect. Sexul înseamnă 90% într-o relație”, a povestit Bianca Drăgușanu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: