Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu elucidează misterul: este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu elucidează misterul: este sau nu însărcinată cu Gabi Bădălău

bianca dragusanu

În ultimele zile, Bianca Drăgușanu și iubitul ei, afaceristul Gabriel Bădălău, au fost subiect de discuție în mediul online, după ce fanii au speculat faptul că Bianca ar fi fost însărcinată. Ea a dorit să facă lumină în acest caz și să pună capăt zvonurilor, așadar a oferit un răspuns oficial pe pagina personală de Instagram.

Bianca Drăgușanu elucidează misterul: este sau nu însărcinată

De câteva zile, publicațiile online vehiculau faptul că Bianca Drăgușanu ar fi fost însărcinată și că ea și Gabriel Bădălău se pregătesc să devină părinți. Nimic mai neadevărat, susține Bianca, și pune capăt speculațiilor. Ea a explicat pe pagina personală de Instagram care a fost motivul pentru care unii ar fi putut crede că este însărcinată. „Eu fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Suntem oameni cu toții!”, a declarat Bianca Drăgușanu. Bianca nu intenționează să rămână însărcinată întrucât perioada sarcinii a fost una foarte dificilă pentru ea și nu are de gând să treacă din nou prin aceeași experiență.

Vă reamintim faptul că Bianca Drăgușanu are o fetiță pe nume Sofia, rezultată din relația pe care aceasta a avut-o cu fostul prezentator al rubricii meteo, Victor Slav. Deși s-au separat, cei doi păstrează în continuare o legătură bună de dragul fiicei sale, iar micuța petrece adesea timp în compania lui Victor, care demonstrează că este un tată cât se poate de implicat. Sofia locuiește alături de mama sa, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, victorie împotriva Claudiei Pătrășcanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabriel Bădălău a fost una despre care s-au scris multe articole. Recent, Bianca Drăgușanu a reușit să obțină o victorie împotriva fosteii soții a lui Gabi Bădălău, artista Claudia Pătrășcanu. Aceasta din urmă a vorbit adesea despre Bianca în spațiul public, iar uneori nu a folosit cele mai elegante cuvinte. Deranjată de atitudinea Claudiei, Bianca a decis să-și caute dreptatea în instanță.

„Mulțumesc avocatei mele Mocanu Amel și Onoratei Instanțe. Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, și-a anunțat Bianca Drăgușanu fanii de pe Instagram.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: