Redactia.ro
Home » TV » Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre relația Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

Bianca Drăgușanu, mărturisiri sincere despre relația Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

Bianca Drăgușanu, despre Victor Slav: „Am fost cea mai greșită alegere a lui”

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Mondenii au avut parte de o nuntă, un divorț, urmate de o împăcare. Acum sunt despărțiți, dar țin legătura de dragul fetiței pe care o au împreună, Sofia.

Cei doi au o relație civilizată, petrecând mult timp împreună de fiecare dată când fetița lor are nevoie de ei. Bianca Drăgușanu vorbește frumos și cu drag despre Victor, despre care spune că este un model de bărbat.

Bianca Drăgușanu și-a deschis inima

„Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Așa ar trebui să fie el, viitorul el din viața mea. (…) Eu nu caut. Ce-i al meu e pus deoparte.

Eu sunt bine în primul rând cu mine. Eu sunt echilibrată, am bănuții mei, am copilul meu, am casa mea, mașina mea. Am. Dacă o să apară acel cineva care să îmi ofere protecție și să mă potolească, foarte bine. Dacă nu, e bine și așa.

Acum, în fiecare zi în care o privesc pe Sofia este fericirea supremă. Pot interacționa cu copilul meu care este o minunăție lăsată de Dumnezeu”, a spus Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Când s-a pus problema unei iubite de-a fostului soț, ce ar putea interacționa cu fetița ei, Bianca a spus că are încredere totală în Victor Slav.

„Eu am mare încredere în el. Este tatăl copilui meu, este un om foarte echilibrat și foarte matur, el nu are cum să facă alegeri greșite. Poate eu am fost cea mai greșită alegere a lui”, a explicat Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Citește și: Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi: „Dacă era Sf. Filofteia, nu o băga nimeni în seamă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: