Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj în urma ultimelor comentarii făcute la adresa ei. „Nu trebuie să dovedești nimănui nimic”

Bianca Drăgușanu, mesaj în urma ultimelor comentarii făcute la adresa ei. „Nu trebuie să dovedești nimănui nimic”

Bianca Drăgușanu este în centrul atenției în ultima perioadă după ce s-a certat cu Alex Bodi din nou, dar și după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea dintre el și blondină. De parcă aceste două evenimente din viața Biancăi Drăgușanu nu ar fi fost îndeajuns, fosta soție a lui Alex Bodi, totodată și fosta prietenă a Biancăi Drăgușanu a ieșit public și i-a adus un șir de acuzații blondinei.

Așa cum ne-a obișnuit, Bianca Drăgușanu este o femeie puternică și nu s-a lăsat doborâtă de toate speculațiile, dar și evenimentele petrecute în ultima vreme și în continuarea s-a afișat public zâmbitoare și plină de energie.

Pe lână postările în care apare alături de fetița ei, Sofia, din fostul mariaj cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a publicat și un mesaj cu subînțeles transmis cu siguranță persoanelor din viața ei care au ieșit public în ultima perioadă și au vorbit despre viața blondinei.

„Învață să fi ok cu faptul ca ceilalți să nu îți știe și varianta ta de poveste. Nu trebuie să dovedești nimănui nimic.„, a fost mesajul transmis de Bianca Drăgușanu. Acest mesaj ne lasă să credem că Bianca nu este de acord cu toate poveștile pe care fostul soț, fosta prietenă și probabil și fostul iubit, le-au expus public, iar adevărul ar fi altul conform blondinei.

Bianca Drăgușanu, răspuns după ce fosta soție a lui Alex Bodi i-a adus acuzații grave

La scurt timp după ce Iulia Sălăgean, fost soție a lui Alex Bodi a a părut public și a vorbit despre Bianca Drăgușanu și a acuzat-o că ea ar fi cea care stă în spatele inchiderii contului ei de instagram, blondina a reacționat și i-a dat un răspuns prin mai multe mesaje subliminale postate pe instagram.

Este important să știi când să pleci. De la o ptrecere, de la un job, dintr-o relație. Pa-pa. Eu am fost loială <<șerpilor>>, este greu să mă impresionezi. Tu îmi aduci aminte de o fisă. Ești cu două fețe și fără valoare prea mare. Eu voi vontinua să încerc și să mențin echilibrul exact ca la circ. Eu voi lupta ereu să spun adevărul, cu toate că este foarte dificil acest lucru. Este trist cum unii oameni ajung să își creadă propriile minciuni și poveștile pe care și le crează singuri în capul lor. Orice cârpă pusă la uscat, crede căse luptă cu vântul.„, a fost mesajul publicat de Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: