Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, prima reacție despre sarcina Danielei Crudu: „Să mă pună nașă la copil”

Bianca Drăgușanu, prima reacție despre sarcina Danielei Crudu: „Să mă pună nașă la copil”

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au avut parte de glorie pe vremea când erau asistente TV, iar relația dintre ele a devenit din ce în ce mai apropiată având o relație puternică de prietenie. Iată cum a reacționat Bianca la aflarea ultimilor vești despre Cruduța care este gravidă în 3 luni!

Bianca Drăgușanu, prima reacție despre sarcina Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu este în extaz după ce a aflat că buna ei prietenă, Daniela Crudu a rămas însărcinată:

„Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă (râde). Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă. Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul.”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru  Spynews.ro.

Daniela Crudu este însărcinată

Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată. Aceasta a făcut marele anunț, dezvăluind că se află în trei luni de sarcină.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu, pentru Fanatik.ro. Aceasta a mai „mărturisit că speră că va avea o sarcină ușoară, o naștere la fel și mărturisește că abia așteaptă să își strângă copilașul la piept”, conform sursei citate.

Cine este tatăl copilului

Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un afacerist român machedon în vârstă de 27 de ani, mai mic cu 6 ani decât bruneta. Acesta este cel cu care bruneta speră să fie alături atât la bine, cât și la rău pentru tot restul vieții. Din focul pasiunii și iubirii dintre ei se va naște un bebeluș peste circa 6 luni. Daniela Crudu se prezintă extrem de fericită și încântată de direcția în care se îndreaptă cuplul lor. Cei doi locuiesc în Suedia, departe de ochii lumii:

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.

Îmi place mult de tot aici (nr. Suedia), e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă.

La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei”, ne-a mai spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu: „Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”

Daniela Crudu sisține că nu renunță la cariera de model pe OnlyFans, deși este gravidă:

„Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate. Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, a explicat Daniela Crudu pentru sursa mai sus menționată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: