Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce prietenul ei, medicul Călin Doboș, a murit

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce prietenul ei, medicul Călin Doboș, a murit

Bianca Drăgușanu se numără printre apropiatele medicului Călin Doboș, care s-a stins astăzi în urma unui accident rutier. La aflarea veștii că prietenul ei a murit, vedeta s-a arătat devastată.

Bianca Drăgușanu, devastată că prietenul ei, medicul Călin Doboș, a murit

Bianca Drăgușanu a primit vestea morții prietenului ei ca un șoc. Vedeta mărturisește că erau foarte apropiați și că anunțul morții lui a devastat-o.

”Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun. Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el… Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni…”, a declarat, în exclusivitate pe SpyNews, Bianca Drăgușanu.

Cum a murit Călin Doboș

Așa numitul „chirurg al vedetelor” s-a stins din viață astăzi, în jurul orei 12:00, după ce a fost implicat într-un accident rutier teribil, pe pasajul Basarab din Capitală. Din primele informații, Călin Doboș se afla pe un scuter și a pierdut controlul direcției, ceea ce l-a dus la un impact frontal.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului au constatat că leziunile suferite erau incompatabile cu viața și nu au avut încotro decât să declare decesul bărbatului de doar 48 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: