Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, răspuns dur pentru Iulia Albu după ce i-a criticat aparițiile la televizor

Bianca Drăgușanu, răspuns dur pentru Iulia Albu după ce i-a criticat aparițiile la televizor

Iulia Albu este recunoscută pentru comentariile vestimentare pe care adesea le face la adresa vedetelor din țara noastră, dar uneori acestea reușesc să-i dea răspunsuri pe măsură. Este și cazul Biancăi Drăgușanu, care a fost nemulțumită de remarcile pe care criticul de modă le-a făcut.

Bianca Drăgușanu, răspuns dur pentru Iulia Albu după ce i-a criticat aparițiile la televizor

Bianca Drăgușanu reușește mereu să uimească cu felul în care arată, mai ales că a investit mult timp și resurse financiare în aspectul său fizic. Deși criticată adesea pentru operațiile sale estetice și transformarea majoră prin care a trecut de la debutul în televiziune, fosta prezentatoare continuă să facă ceea ce știe mai bine: să strălucească în lumina reflectoarelor.

Iulia Albu a făcut recent o serie de comentarii la adresa Biancăi, prin care și-a exprimat punctul de vedere legat de pozele sale publicate în mediul online, dar și de modificările pe care și le-a făcut. Criticul de modă este de părere că vedeta își editează prea mult fotografiile, iar silueta pe care o are nu o avantajează deloc. Această remarcă a vizat în special talia ei, care ar fi mult prea subțire pentru corpul său.

Bianca Drăgușanu nu a așteptat prea mult să-i dea un răspuns pe măsură. În stilul său caracteristic, i-a transmis Iuliei să nu mai facă asemenea comentarii, deoarece nu este dispusă să le accepte.

„Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că ea și Iulia Albu au o relație foarte bună

Mai mult, vedeta a mărturisit că o apreciază pe Iulia Albu și are o relație foarte bună cu ea. A susținut că toate aceste comentarii sunt datorate rolului pe care-l joacă în diferite emisiuni, pe care și l-a construit de-a lungul anilor. Este recunoscută pentru sinceritatea sa și pentru replicile acide, așa că o altă abordare nu ar fi la fel de apreciată.

Bianca consideră însă că între ea și Iulia există simpatie și respect, iar această mică discuție între ele urmează șirul clasic al desfășurării acțiunii în televiziune. Fiecare dintre ele are o reputație de păstrat, așadar e de la sine înțeles că trebuie să se conformeze.

„Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: