Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu rupe tăcerea! Vedeta a fost bătută de iubit până a intrat în comă

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea! Vedeta a fost bătută de iubit până a intrat în comă

GALERIE FOTO (4)

Bianca Drăgușanu a fost bătută crunt de iubit. Bianca Drăgușanu a ales să povestească pe pagina ei de Instagram, prin mai multe story-uri despre viața ei și despre perioada de doi ani în care a fost într-o relație. 

 

Vedeta a rupt tăcerea

 

 

Bianca Drăgușanu a vorbit despre imaginile din presă în care a apărut bătută și abuzată de actualul iubit, Alex Bodi.  În urmă cu ecva timp, au apărut imagini cu Bianca snopită în bătaie de Bodi. Tot atunci a vrut să facă dezvăluiri în privința acestui lucru, dar s-a răzgândit o zi mai târziu și a apărut la brațul iubitului ei. Bianca a refuzat să mai vorbeascăp despre întregul scandal și despre bătaia pe care i-a dat-o Alex Bodi. Însă, frumoasa creatoare de modă este hotărâtă să vorebască de această dată.

”Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis,ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia”, a fost primul mesaj al Biancăi.

Mulți internauți au crezut că vedeta a fost din nou abuzată de iubit, dar nu acest lucru a făcut-o să vorbească despre ultima perioadă din viața  ei.

 

Ce spune Bianca despre bătaia primită

 

Cât despre sine, Bianca crede că este o persoană puternică.

”Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică pentru că eu îndur, eu iert, cred și vreau. Eu vreau ca toate lucrurile să fie bine, vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând. În momentul de față, mă apasă așa ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl știați, îl bănuiați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să vi-l spun și să mi-l asum”. 

Bianca pune ultimele întâmplări din viața ei pe seama alegerilor pe care le-a făcut.

,,Dacă ți se întâmplă ceva în viață, ți se întâmplă datorită alegerilor pe care le faci. Tot ce mi s-a întâmplat mie acum a fost datorită faptului că eu am ales. Eu am ales relația în care mi-am dorit să fiu. Eu am ales să iert, eu am ales să cred, eu am ales să trec mai departe, eu am vrut. În momentul de față vreau să fac lumină și să clarific anumite lucruri despre anumite persoane, cu care în viitorul apropiat nu-mi doresc să mai fiu asociată sub nicio formă. Nu e vorba de niciun scandal, nu e vorba de nicio acuzație, decât despre niște dezvăluiri despre mine”, a spus Drăgușanu pe contul personal de Instagram.

În urmă cu o lună, Bianca a fost bătută crunt de Alex Bodi. S-a vehiculatr chiar că vedeta ar fi fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, Alex Bodi, cu care s-a și împăcat ulterior.

 

Reacția lui Alex Bodi după dezvăluiri

 

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bopdi este una piperată. Cei doi au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări. Nu este un secret faptul că scandalul dintre cei doi a mers la un alt nivel în urmă cu puțin timp. sFocoasa Bianca i-a șocat pe fani prin alegerea de a spune prin ce a trecut.

După dezvăluirile frumoasei creatoarea de modă, afaceristul Alex Bodi a mers la biserică. Omul de afaceri a postat cpe contul personal de Facebook mai multe filmulețe cu el și poze din curtea unei biserici, alături de un preot. Bodi a mărturisit că se simte binecunântat,astfel încât se pare că totul merge foarte bine pentru afacerist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: