Redactia.ro
Home » Monden » Prima postare a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută: „Renunți la psihopat”

Prima postare a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută: „Renunți la psihopat”

GALERIE FOTO (3) Prima postare a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută

Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, Bianca Drăgușanu a postat două fotografii pe rețelele de socializare după ce joi seara a fost surprinsă în timp ce abia se mai ținea pe picioare și avea viața tumefiată. Cu toate astea, fanii au reacționat dur la postările recente ale Biancăi Drăgușanu.

Prima postare a Biancăi Drăgușanu după ce a fost bătută: „Renunți la psihopat

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ieri de paparazzi Cancan.ro în timp ce abia se mai ținea pe picioare și avea fața plină de vânătăi. Ei bine, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, Bianca a postat două fotografii pe Instagram în care apare fericită. „Good morning 🌞 order my outfit on„, a fost mesajul blondinei. Evident, fanii săi nu au rezistat și i-au comentat la postare. „Comandăm outfitul dacă renunți la psihopat! Amin!”, „Gata ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e ok până mâine?”, „De ce nu te pui pe tine pe primul loc? Într-o zi o să te omoare sau să te lase paralizată”, „O să rămână Sofia fără mamă, fată dragă„, au fost unele dintre comentariile urmăritorilor Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu snopită în bătaie de iubitul său?!

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă joi seara într-o stare groaznică. În presă s-a vehiculat că  că vedeta ar fi fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, cu care s-a împăcat în urmă cu câteva zile. Aceasta avea un ochi vânăt și abia mai putea să se țină pe picioare.

Cei doi nu se află la primul scandal de acest gen, Bianca acuzându-și iubitul în nenumărate rânduri că a agresat-o fizic. Se știe că Bianca și Alex au o relație cu năbădăi și plină de scandaluri, dar de această dată lucrurile au scăpat de sub control. Bianca a anunțat că va spune ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: