Redactia.ro
Home » Monden » Gestul șocant făcut de Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Gestul șocant făcut de Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Bătaia încasată de Bianca Drăgușanu de la Alex Bodi, soțul sau este fară doar și poate un episod traumatizant atât pentru vedeta, cât și pentru familie și prieteni apropiați. Din păcate, blondina nu este la prima cearta care se lasă cu bătaie. În schimb, Alex Bodi a reușit să își “curețe” urmele și să își șteargă viața de pe rețelele de socializare, imediat după ce au apărut filmulețele cu bătaia primită de Bianca Drăgușanu.

Conform celor de la Cancan, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și afaceristul de Mediaș a reușit să își închidă contul de Instagram. Însă, acesta a decis să lase totuși contul de Facebook activ, unde are postate atât fotografii cu el, cât și alături de Bianca. Se pare că la baza deciziei de a închide câteva conturi de socializare a stat faptul că urmatorii ar fi început sa îl ia la rost pe afacerist.

Bianca Dragusanu batuta cu bestialitate

De ce a bătut-o Alex pe Bianca

Disputele dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt o noutate. Se pare că relația celor doi a fost destul de tensionată, încă de la bun început, cei doi încercând în repretate rânduri să se împace și să meargă mai departe în viață. Mai mult decât atât, cei doi s-au și căsătorit de doua ori, reușind să își uimească apropriații, dar și fanii cu relația specială pe care o au aceștia.

Episodul de ieri a fost probabil ultima picătură care a umplut paharul Biancai. Aceasta a fost bătută de Alex Bodi după o ceartă cruntă care pare că nu a avut o altă rezolvare. Urmele vizibile de violență fizică, fata tumefiată și umflăturile Biancăi sunt dovada că vedeta nu are parte de iubire adevărată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: