Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu s-a dus în mall să își bea cafeaua și a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă. „Am început ziua drăguț, zic, nu?!”

Bianca Drăgușanu s-a dus în mall să își bea cafeaua și a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă. „Am început ziua drăguț, zic, nu?!”

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu s-a dus în mall să își bea cafeaua și a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă. „Am început ziua drăguț, zic, nu?!”

Așa noroc să tot ai, cum are și Bianca Drăgușanu. Ea a găsit într-o sacoșă 21.000 de euro, în mall, ajunsă acolo să își bea cafeaua. Iată ce a făcut cu banii.

Bianca Drăgușanu s-a dus în mall să își bea cafeaua și a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă. „Am început ziua drăguț, zic, nu?!”

Ziua a început „drăguț” pentru Bianca Drăgușanu. Ea s-a dus într-un mall din București cu o prietenă să își bea cafelele când au găsit o sacoșă care părea uitată de cineva acolo. O sacoșă destul de grea.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform Spynews.ro.

Bineînțeles, cele două au făcut ceea ce trebuia. Au sunat la 112.

„Am anunțat Poliția. Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat aceasta pentru aceeași sursă.

Bianca Drăgușanu s-a dus în mall să își bea cafeaua și a găsit 21.000 de euro într-o sacoșă. „Am început ziua drăguț, zic, nu?!”
Foto: Spynews

Bianca Drăgușanu, despre averea ei: „Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii – niciodată”

Averea din sacoșa găsită în mall e o nimica toată comparativ cu averea Biancăi Drăgușanu. Ea a vorbit despre banii ei la un moment dat, conform Libertatea.

„Toate bunurile pe care le am eu până în momentul de față, mașină, apartamentul din București și apartamentul din Dubai sunt pe numele meu și sunt cumpărate de mine. Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii – niciodată. Nu vă mai concentrați pe persoane, că persoanele vă dezamăgesc”, a spus ea. „Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde”, a continuat aceasta, conform sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: