Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, portret de familie emoționant. Cum au fost surprinși alături de Sofia

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, portret de familie emoționant. Cum au fost surprinși alături de Sofia

GALERIE FOTO (2)

După multe certuri și împăcări, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou fericiți. Cei doi au fost surprinși recent alături de micuța Sofia, iar imaginile arată că sunt pregătiți să-și întemeieze propria familie. Au luat masa împreună, iar micuța a părut foarte fericită în compania partenerului mamei sale.

În ultimul an, legătura amoroasă dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost foarte discutată în mediul public. Totul a căpătat contur pentru ei chiar la începutul acestui an, când primele zvonuri despre relația lor au început să apară în presă. Au urmat apoi multe alte astfel de episoade, care nu au fost lipsite de scandaluri, certuri și împăcări. Nimeni nu a știut ce se petrece cu exactitate între cei doi, până când în cele din urmă și-au asumat public relația.

Atât Bianca, cât și Gabi, au avut până în acest moment experiențe neplăcute pe plan sentimental, așa că putem doar să presupunem că fiecare dintre ei a învățat din greșelile trecutului. În timp ce omul de afaceri încă are probleme cu fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, nici fosta prezentatoare de la Kanal D nu a avut parte de liniște din partea foștilor iubiți. Ea și Alex Bodi și-au adus acuzații grave, iar situația dintre ei este încă disputată în instanță.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, portret de familie emoționant alături de Sofia

În ciuda acestor impedimente, relația dintre Bianca și Gabi pare că evoluează din ce în ce mai frumos. Nu este clar dacă se pregătesc sau nu de nuntă, după cum au declarat în urmă cu mai mult timp, însă pare că fac primii pași pentru întemeierea unei familii.

Cei doi au fost recent suprinși alături de Sofia, fiica Biancăi din căsnicia cu Victor Slav, iar lucrurile pare că merg foarte bine pentru ei. Au luat masa în oraș, iar vedeta și iubitul său au avut mare grijă de micuță. Mai mult, se pare că fetița se simte confortabil în compania omului de afaceri, semn că l-a acceptat în jurul său. Imaginile au fost surprinse de paparazzi de la spynews.ro, iar portretul lor de familie este într-adevăr emoționant.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre relația cu Gabi Bădălău

La aproape un an de când a început totul pentru ei, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să nu se mai ascundă de publicul din România. Și-au asumat relația, ba chiar și-au făcut declarații de dragoste în fața tuturor.

Vedeta este foarte mulțumită de bărbatul pe care îl are alături, mai ales că au reușit de fiecare dată să treacă peste problemele care li s-au ivit în cale. Este fericită, însă reținută atunci când vine vorba de divulgarea planurilor de viitor pe care le are alături de acesta. Chiar dacă acestea există, alege să fie mai puțin prezentă în presă și mai mult lângă cel pe care îl iubește.

„Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. Ne înțelegem bine, iar el este genul de om care nu vrea să iasă în față, ca alții, când vine vorba de presă. Acum, noi suntem împreună, dar nu am ce să spun multe despre planurile noastre, preferăm să ne concentrăm asupra relației noastre’, a spus pentru Fanatik, Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: