Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Ce i-a dat de gol pe cei doi

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Sunt din nou probleme în paradis! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației la puțin timp după ce au confirmat că formează un cuplu. Gestul blondinei i-a pus pe gânduri pe fani. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou

Au trecut doar câteva zile de când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au confirmat relația, iar acum se pare că sunt din nou probleme în paradisul celor doi. Gestul blondinei i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia, care acum se întreabă dacă cei doi mai formează sau nu un cuplu și bineînteles, care este motivul despărțirii!

Weekendul trecut, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au confirmat relația, atunci când au apărut împreună la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a Biancăi. Frumoasa blondină a împlinit vârsta de 39 de ani și și-a serbat-o așa cum a vrut, cu lux și opulență, dar și alături de bărbatul pe care îl vrea în viața ei.

Cei doi au continuat să se afișeze și după weekend, mai exact luni, atunci când au organizat o cină roamantică de Ziua Femeii, într-un cadru intim, în locuința vedetei. După aceste momente tandre au urmat două zile ciudate pentru cei doi, pentru că gestul pe care l-a făcut Bianca recent i-a pus pe toți pe gânduri.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Ce i-a dat de gol pe cei doi

Bianca Drăgușanu a decis să-l scoată pe Gabi Bădălău din lista persoanelor pe care le urmărește în mediul online. Dar oare de ce să fi făcut blondina lucrul acesta, în condițiile în care în urmă cu doar câteva zile totul era doar lapte și miere între ei.

Ce a declarat Gabi Bădălău după gestul Biancăi

Afaceristul Gabi Bădălău nu a apelat la aceleași strategii ca ale Biancăi, ci acesta a lăsat-o în continuare în lista de urmăritor pe Instagram. În schimb, acesta a transmis marți seara un mesaj cu subînțeles în mediul online.

”Nu aștepta nimic de la alții. E mai bine să fii surprins decât dezamăgit”, a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău.

Până în acest moment nu se știe exact ce s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți și de ce anume apar aceste confliecte între ei. În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu avea doar cuvinte de laudă la adresa noului bărbat din inima ei, despre care spunea că este total diferit față de ceilalți iubiți care au trecut prin viața sa.

”Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: