Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta

Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat miserios cu care a ieșit la o cină romantică. Totul se întâmplă la puțin timp după ce a confirmat despărțirea de Gabi Bădălau. 

Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare, căci diva a ajuns cunoscută de toată lumea! Controversata ei viața a fost mereu subiectul primelor pagini ale publicațiilor de scandal, însă pe ea nu a interesat-o acest lucru.

Se știe despre frumoasa blondină că nu trece ușor după o despărțire și face ce face și tot ea iese învingătoare. Așa s-a întâmplat și acum, când la scurt timp după ce a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu s-a afișat cu un bărbat misterios la o cină romantică.

Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta

Paparazzi de la spynews.ro au suprins imaginile cu cei doi în timp ce vorbeau. Aceștia au stat într-un local scump și au luat masa împreună, au zâmbit, au mâncat și s-au privit tot timpul, semn că ar exista șanse de o nouă idilă în showbiz, la doar puțin timp după despărțire.

Vă reamintim că noaptea trecută, Gabi Bădălau a fost surprins în compania mai multor domnișoare într-un club de fițe din Capitală, iar Bianca Drăgușanu a declarat pe contul ei de Instagram că este o femeie liberă.

Primele declarații ale Biancăi, la ieșirea din restaurant

La ieșirea din locație, Bianca Drăgușanu a vorbi câteva minute cu reporterii de la spynews.ro și a făcut primele declarații despre bărbatul misterios, dar și despre relația ei cu Gabi Bădălău. Blondina a venit cu mașina bărbatului, care a așteptat-o cumințel până ce aceasta a terminat de vorbit cu paparazzi.

Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta
Bianca Drăgușanu, surprinsă în compania unui bărbat misterios! Cine este acesta

Pentru că toată lumea știa că vedeta e într-o relație cu Gabi Bădălău, vedeta a mărturisit ce părere are despre ieșirea fiului de milionar alături de câteva domnișoare noaptea trecută. Ea a declarat că niciodată nu a fost într-o relație cu el, ci că au fost doar prieteni, dar doar o știm pe Bianca Drăgușanu.

”Ce despărțire frate, am zis eu vreodată că am fost într-o relație?! Am fost prieteni și suntem prieteni! Dacă suntem prieteni eu n-am nimic de obiectat, prietenii ies cu prietenii, am ieșit cu avocatul care e și prietenul meu!”, a spus Bianca Drăgușanu paparazzilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: