Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Giurca a făcut o nouă ”victimă”! Fosta concurentă de la Insula Iubirii l-a dat uitării pe Marius Moise și s-a afișat cu noul iubit

Bianca Giurca a făcut o nouă ”victimă”! Fosta concurentă de la Insula Iubirii l-a dat uitării pe Marius Moise și s-a afișat cu noul iubit

Bianca Giurca a devenit din nou subiect de discuție, după ultimele imagini care au apărut cu ea în mediul online. Șatena i-a uimit pe toți în momentul în care s-a afișat în club cu un tânăr de 24 de ani, celebru, pe care îl vezi aproape zilnic la TV. Iatî cine este misteriosul care a cucerit-o pe fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca este o femeie singură. Șatena a atras atenția tuturor în urma relației cu Marius Moise și a tentativei eșuate de a fi cu Alin Simoiu. Din păcate, fosta concurentă de la Insula Iubirii nu a rămas cu niciunul, așa că a fost nevoită să își caute un alt partener.

Cine este noul iubit al Biancăi Giurca

Dacă Marius Moise a dispărut din mediul online, iar despre Alin Simoiu vă spuneam zilele trecute că filmează pentru un nou sezon Insula Iubirii, Bianca Giurca pare că își face viața. Sexy-șatena nu mai ține cont de faptul că ar putea fi filmată de alte persoane și se distrează din plin.

Totuși, aceasta nu a fost surprinsă singură sau cu gașca de fete, așa cum obișnuia. Se pare că fosta concurentă de la Insula Iubirii a reușit să cucerească un tânăr de 24 de ani, care apare tot mai des la TV și care se presupunea că luptă pentru a câștiga inima unei alte fete.

Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că este vorba despre nimeni altul decât Patrick, de la Casa Iubirii. Cei doi au fost surprinși în timp ce dansau și se distrau împreună, pe ritmuri de manele.

Imaginile momentului cu Bianca și Patrick

Pe contul de Instagram al Viperelor Vesele a apărut un videoclip în care Bianca Giurca și Patrick de la Casa Iubirii dansau de mama focului pe ritmuri de manele la Hanul Drumețului, din București. Cei doi se îmbrățișau și se pupau de mama focului, fără să mai țină cont de faptul că ar putea fi filmați. Totuși, de menționat este că tânărul de 24 de ani se află în competiție, unde încearcă să o cucerească pe Larisa.


„Momente pasionale și înflăcărate se manifestau vineri seară, la Hanul Drumețului din București, între Bianca, participantă alături de Marius Moise la emisiunea Insula Iubirii, și Patrick, concurent în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii. Marius, Robi și Ștefan, colegii lui Patrick din emisiune, au fost și ei martori ai acestei povești de amor nebun. Să trăiască mirii!”, au scris Viperele Vesele pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: