Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Giurcă s-a transformat, după ce s-a despărțit de Marius Moise. Cum arată acum bruneta de la Insula Iubirii și la ce intervenții a apelat

Bianca Giurcă s-a transformat, după ce s-a despărțit de Marius Moise. Cum arată acum bruneta de la Insula Iubirii și la ce intervenții a apelat

GALERIE FOTO (2)

După experiența sa în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”, Bianca Giurcă a experimentat o transformare profundă în viața ei! Aceasta s-a relocat în București și a simțit că este momentul pentru o schimbare vizuală semnificativă. Fosta parteneră a lui Marius Moise a optat să își redefinească buzele cu ajutorul injecțiilor de acid hialuronic, iar rezultatul final a fost imediat împărtășit cu fanii ei. Iată cum arată acum! Transformarea este una cu adevărat spectaculoasă!

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Giurcă este acum o femeie singură și gata să se bucure de toate frumusețile vieții. Relația sa cu Marius Moise s-a încheiat și niciunul dintre ei nu dă semne că ar dori să mai încerce să salveze ceva, chiar dacă bărbatul caută tot felul de scuze pe TikTok.

Bianca Giurcă a ajuns în cabinetul medicului estetician

Bianca Giurcă a intrat într-o fază de transformare semnificativă! După ce relația sa cu Marius Moise s-a încheiat, concurenta de la emisiunea „Insula Iubirii” a decis să revoluționeze complet modul în care își trăiește viața. Schimbările nu s-au limitat la relocarea din Ialomița în București, ci au inclus și o abordare mai activă pe platformele de socializare.

În plus, pentru a marca această nouă etapă, Bianca a simțit că este momentul să își transforme și aspectul fizic, iar ea nu a stat pe gânduri și a pășit numaidecât în cabinetul medicului estetician!

bianca giurca

Ce transformare și-a făcut Bianca Giurcă

După cum bine știm, Bianca Giurcă este cunoscută pentru faptul că acționează decisiv atunci când simte că este nevoie de schimbări în viața sa. Ca dovadă, a ajuns la medic pentru implanturi mamare în trecut. Recent, ea a simțit că este momentul pentru o nouă transformare personală. Chiar dacă a fost admirată pentru frumusețea sa de către colegele sale de pe insulă și de către ispite, acest lucru nu a oprit-o să-și facă încă o mică îmbunătățire. Este vorba de mărirea buzelor folosind acidul hialuronic.

„Mi-am pus, nu pot să vorbesc că am anestezie și am convins-o și pe prietena mea să își pună. Acum mă duc să îmi cumpăr oale, pahare și furculițe. Gura mea știu că e puțin ciudată, dar e de la anestezie”, a spus Bianca Giurcă pe Instagram, acolo unde este deosebit de activă, spre fericirea fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: