Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Goghez, cea mai sexy polițistă de la Secția 16, primele declarații despre Viorel Șeicaru, agentul acuzat de tortură

Bianca Goghez, cea mai sexy polițistă de la Secția 16, primele declarații despre Viorel Șeicaru, agentul acuzat de tortură

GALERIE FOTO (5) Bianca Goghez

Bianca Goghez, polițista care a devenit faimoasă datorită ipostazelor sexy în care apare pe internet, se declară șocată de acțiunile de care este acuzat colegul ei de patrulare, Viorel Șeicaru. Aceasta susține că nimeni nu a știu nimic despre brigada mafiotă din spatele uniformei albastre de om al legii.

Sexy-polițista, primele declarații despre scandalul de la Secția 16

Bianca Goghez, sexy-polițista de la Secția 16 de poliție a Capitalei, s-a declarat șocată de acuzațiile care îi sunt aduse colegului său de patrulare, care este în același timp și vicepreședinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Tânăra susține că nu a știut nimic despre comportamentul ilegal al lui Viorel Șeicaru și nici măcar despre dosarul din anul 2018, în care acesta a comis mai multe infracțiuni filmate în întregime. Cazul de atunci a fost clasat. Însă, de această dată nu s-a mai întâmplat la fel, cu acuzațiile din septembrie 2020, când Viorel Șeicaru și mai mulți indivizi au fost acuzați și chiar reținuți sub săvârșirea infracțiunii de privare de libertate și tortură. Viorel Șeicaru ar fi urinat pe una dintre victime.

Acuzații de tortură pentru Viorel Șeicaru și alți 8 polițiști

Viorel Șeicaru, împreună cu alți polițiști de la Secția 16, au răpit doi tineri și i-au torturat, după ce aceștia i-au apostrofat pe oamenii legii că nu poartă masca de protecție, chiar în timp ce făceau controale și dădeau amenzi pentru cei care nu o aveau.

„Prietenul meu le-a spus de mască, de ce nu poartă mască, după care un polițist în vârstă a adresat injurii. Și eu am adresat. Am fost pus la pământ, mi-au pus cătușele, m-au băgat în mașină, mi-a pulverizat spray paralizant și mi-au închis ușile. După care m-au dus pe câmp. În drum spre câmp eu întrebam unde mă duc, pentru că nu m-au legitimat. Am ajuns pe câmp, am fost dat jos din mașină cu cătușele. Mi s-au dat doi pumni în coaste în partea dreaptă, după care am fost pus la pământ, cu fața în jos, m-au întors cu fața în sus, m-au bătut cu bastoanele”, a povestit una dintre victime.

Și cea de-a doua victimă a fost chinuită de oamenii legii, potrivit relatării sale.

„Mi-au pus cătușe, m-au pus pe bancheta din spate, mi-au dat cu spray în ochi, după care pe mine m-au dus undeva în Ferentari”, a relatat cea de-a doua victimă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: