Redactia.ro
Home » Știri » Un lider din clanul Sadoveanu a fost asasinat în SUA! Un alt interlop l-a împușcat în cap

Un lider din clanul Sadoveanu a fost asasinat în SUA! Un alt interlop l-a împușcat în cap

GALERIE FOTO (2) Un lider din clanul Sadoveanu a fost asasinat în SUA! Un alt interlop l-a împușcat în cap

Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis, în Statele Unite, după ce a fost împușcat în cap de un alt interlop provenit din România. 

Un lider din clanul Sadoveanu a fost asasinat

Bărbatul era urmărit internațional de autoritățile din România încă din anul 2018. În acel an a fost condamnat definitiv la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. După moartea lui Emi Pian din 2020, liderul temutului clan Sadoveanu a fost scos din joc.

Bărbatul, cunoscut în lumea iterlopă drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte de sentința definitivă a magistraților. A ajuns pe teritoriul SUA, în Los Angeles. Acolo, Alișor s-a asociat cu alți interlopi români, care, însă, evitau să comită infracțiuni cu violență, aspru pedepsite de autoritățile americane. Totuși, bărbatul ar fi intrat în conflict cu un alt interlop român, provenit din Buzău, potrivit Gândul.

Scandalul ar fi avut la bază certuri legate de împărțirea unor sume de bani. La un moment dat, după o dispută mai aprigă, interlopul din Buzău a decis să rezolve problema în stil mafiot. Astfel, a scos pistolul și l-a împușcat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit la pământ. Asasinul ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față. Miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Ultimele clipe de viață ale interlopului român asasinat în SUA

Martorii incidentului au reușit să filmeze ultimele clipe de viață ale liderului interlop din Chitila, asasinat în SUA de o grupare românească rivală. Aceștia ar fi văzut, la rândul lor, moartea cu ochii, după ce bărbatul care l-a executat pe Alișor Sadoveanu cu un glonț în cap ar fi vrut, în realitate, să-i împuște pe toți.

Victima a primit primul ajutor chiar de la polițiștii americani care au ajuns la fața locului înaintea ambulanței. Sursele citate au declarat că bărbatul a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență. A murit însă la scurt timp, din cauza rănii extrem de grave.

Primii care au ajuns la fața locului, au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții nu au stat pe gânduri și s-au apucat imediat să-i acorde primul ajutor. Scenele dramatice au fost filmate de unul dintre martori, iar pe imagini se vede cum unul dintre polițiști îi face, cu putere, masaj cardiac.

Intervenția a avut efect, în condițiile în care băbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat. Conform surselor citate, bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.

Jandarmii din România s-au mobilizat deja

Vestea morții lui Aurel Trandafir, în vârstă de 42 de ani, s-a împrăștiat repede prin intermediul site-urilor de socializare, iar sute de interlopi din toată țara au transmis condoleanțe familiei. Polițiștii din Ilfov au început deja să ia măsuri pentru a preveni un eventual priveghi care să fie luat cu asalt de alte clanuri interlope, dar și de curioși. În acest sens, polițiștii ar fi stat deja de vorbă cu familia celui decedat și a fost anunțată Jandarmeria Română, pentru a interveni în caz de nevoie.

Trupul lui Alișor Sadoveanu va fi repatriat în zilele următoare. Costurile cu transportul sicriului din zinc, pe ruta Los Angeles-București ar costa în jur de 30.000 de dolari.

Potrivit informațiilor transmise de gandul.ro, Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, este văr al interlopului Nat Mincă. Mincă e considerat în lumea interlopilor vinovatul moral pentru uciderea lui Emi Pian, în vara lui 2020. Mincă era certat cu frații Pian după aceștia îi dăduseră bani împrumut fiului său de 18 ani, un împătimit al jocurilor de noroc.

Supărat, Nat Mincă îi anunțase pe frații lui Emi că nu le mai dă niciun ban înapoi. În noaptea crimei, Nat a fost de față atunci când Richard Rinu, un apropiat al său, l-a umilit public pe Emi Pian. Ca urmare, acesta și-a chemat frații pentru a-i apăra onoarea pătată în fața unui lider al Sadovenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: