Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Neagu din ”Numai iubirea”, transformare totală. Cu ce se ocupă acum

Bianca Neagu din ”Numai iubirea”, transformare totală. Cu ce se ocupă acum

Bianca Neagu din ”Numai iubirea” este o adevărată domnișoară la 23 de ani. Deși nu mai are demult de a face cu actoria, cea care a interpretat-o pe Bianca Bratu în faimosul serial, a ales o altă cale.

Cu ce se ocupă acum Bianca Neagu

Bianca Neagu, cunoscută pentru rolul Biancăi Bratu din ”Numai iubirea” are acum 23 de ani și, deși nu am mai văzut-o pe micile ecrane, se ocupă cu altceva. Într-o apariție recentă în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv,  Bianca a dezvăluit că a făcut un master pe logopedie pentru că îi plac foarte mult copiii şi a ales meseria de logoped, potrivit adevărul.ro

Biancăi îi plac foarte mult copiii, mărturisind că are o chimie specială cu aceștia și că este foarte bucuroasă ori de câte ori este înconjurată de cei mici.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, am avut timp să mă dezvolt profesional și personal. Am avut timp în ultimii 16 ani să mă ocup de mine”, a povestiti Bianca.

Biancăi îi este dor de actorie

„Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, şi am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunţat, îmi doresc să fac ceva“, a mai spus Bianca Neagu.

Pe lângă logopedie, Bianca mai are o pasiune, aceasta cochetând acum şi cu moda: „Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu“.

Bianca are o relație de cinci ani

Tânăra are o relaţie de cinci ani: „Sunt implicată într-o relaţie, de cinci ani. Ne înţelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine“.Trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de pictorul Alin Croitoru, cei doi formând o pereche foarte frumoasă.

Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela "Numai iubirea"

Bianca Neagu şi-a început cariera în actorie la opt ani, când a devenit cunoscută pentru rolul Biancăi Bratu în telenovela „Numai iubirea“, iar apoi a mai jucat în „Păcatele Evei“, „Mama după ora 5“, „Inimă de ţigan“ şi „Daria, iubirea mea“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: