Redactia.ro
Home » Exclusiv » Bianca Neagu, actrița din „Numai Iubirea”, primele declarații despre nuntă: „Am luat și numele soțului”. Pe cine a ales drept nași EXCLUSIV

Bianca Neagu, actrița din „Numai Iubirea”, primele declarații despre nuntă: „Am luat și numele soțului”. Pe cine a ales drept nași EXCLUSIV

GALERIE FOTO (2)

Bianca Neagu, ori mai bine zis „Bibi” așa cum o știe toată România, și-a oficializat relația cu partenerul său printr-o frumoasă ceremonie, organizată în secret, departe de ochii curioși ai lumii. Totuși, imediat după, a acceptat să vorbească în exclusivitate cu Redactia.ro și să ne ofere detalii de la emoționantul eveniment.

S-a căsătorit civil și plănuiește cununia religioasă

Bianca a confirmat pentru Redactia.ro că s-a căsătorit civil zilele trecute și că plănuiește deja nunta cea mare. „Momentan am făcut cununia civilă, nu am vrut să ne aglomerăm. În ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea suntem în deplină organizare. O să aibă loc în București și oscilăm între câteva locații care se mulează pe stilul nostru”, ne-a confirmat fosta actriță.

Cât despre cei care i-au stat aproape la acest eveniment, starul din „Numai Iubirea” a recunoscut că i-a avut invitați doar pe cei din familie. Chiar și nașii fac parte din familia fostei vedete: „Cununia civilă am vrut să fie cât mai intimă, așa că am avut alături familia. Nașii fac parte din familie, însă i-am ales cu sufletul, având același început frumos al relației și ne dorim în continuare să evoluăm și noi, asemănător lor”.

Soțul i-a ales rochia purtată la cununia civilă

Bianca ne-a spus și povestea rochiei purtate la frumosul eveniment, mărturisind că tocmai soțul ei i-a ales-o. „Ținuta pot spune că a ales-o Alin. Nu găseam ce îmi doream, eram destul de indecisă, voiam o ținută în care să mă simt eu, așa că a găsit-o el. Am purtat o salopetă largă, având un umăr gol, iar partea opusă o capă tip cascadă. M-am simțit ca o zeiță. Evident, la cununia religioasă nu-l mai implic pe Alin, rochia o să fie surpriză pentru el.”, a decarat pentru Redactia.ro Bianca Neagu.

I-a luat numele de familie

Fosta actriță a mărturisit că a decis să-și păstreze numele de „Neagu”, dar să-i preia și numele soțului: „Am luat și numele soțului, dar l-am păstrat și pe al meu. Încă trebuie să mă obișnuiesc, atunci când mă prezint, dar mi se umple sufletul de bucurie de fiecare dată”.

În ceea ce privește emoțiile care au încercat-o, Bianca povestește că a trăit evenimentul la cote înalte: „Am avut mari emoții, deși suntem împreună deja de un deceniu. Cele mai intense emoții le-am simțit înainte de începerea ceremoniei, însă Alin a știut să mă liniștească. În rest, amândoi am zâmbit în continuu”.

Bianca Neagu și soțul său fotografii ziua cununiei civile.
Bianca Neagu și soțul său, în ziua cununiei civile.

Când va avea loc cununia religioasă și petrecerea

Cât despre mult așteptatul eveniment, Bianca a precizat că va avea loc mai repede decât ne-am aștepta. „Nu vrem să așteptăm prea mult, așa că o să se întâmple anul acesta, suntem în proces de organizare”, a specificat, pentru Redactia.ro, fosta actriță.

Amintim că Bianca Neagu a jucat rolul îndrăgitei „Bibi” în telenovela-fenomen „Numai Acasă”. Alături de Alexandru Papadopol, Corina Dănilă și Oana Zăvoranu, Bianca s-a numărat printre personajele principale. Cât despre partenerul ei de viață, vedeta ne-a povestit într-un interviu exclusiv pe care îl puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: