Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, de urgență la spital. Iubitul o acuză: „Să rămâi cu ală cu care vorbești…”

Bianca Pop, de urgență la spital. Iubitul o acuză: „Să rămâi cu ală cu care vorbești…”

Bianca Pop a ajuns de urgență la spital după o ceartă cu iubitul: „Mi se închideau ochii”

Bianca Pop a povestit îndetaliat de ce a ajuns de urgență la spital după o ceartă aprigă pe care a avut-o cu iubitul ei. Fosta ispită de la emisiunea, Insula Iubirii, a trecut prin momente grele noaptea trecută.

Stările de rău au început de la o ceartă cu iubitul

Aceasta a mărturisit că era acasă cu iubitul ei care deodată a devenit gelos după ce a remarcat că fosta asistentă nu mai iese din baie cu orele. Partenerul ei a acuzat-o imediat că ar discuta cu un alt bărbat prin intermediul rețelelor sociale. Bianca s-a stresat foarte tare:

„Eram acasă cu iubitul meu actual, i-am promis că la ora două și jumătate mă pun să dorm. Eu nu m-am mai pus să dorm. Am intrat la duș la ora două și un sfert, am făcut duș și între timp i-am dat mesaj și i-am spus că îl rog frumos să nu mă streseze, să nu mă agite, că sunt foarte stresată, agitată și mă simțeam rău. (…) El voia să mă pun să dorm că nu sunt bine. (…) El s-a trezit și mi-a zis „Cu cine vorbești pe Whatsapp? Să rămâi cu ală cu care vorbești pe Whatsapp”. Eu atunci m-am speriat”, a mărturisit Bianca Pop, în cadrul emisiunii Star News, de la Antena Stars

Prin ce stări a trecut fosta ispită de la Insula Iubirii

Bianca Pop a început să se simtă doarte rău atunci când a dorit să doarmă. Fosta ispită de la Insula Iubirii a dat detalii despre starea pe care o avea odată pusă în pat. Se simțea de parcă ar fi fost electrocutată. Bruneta susține că nu mai avea deloc putere, i se închideau ochii și a amețit brusc:

„Nu am putut să dorm, încercam, dar din cinci în cinci secunde tresăream, dădeam din picioare, ca și cum ești în comă sau ai murit și îți face cu aparatul acela, electroșocul. (…) Și am bătut un…, în condițiile în care eu nu am băut… în viața mea! Eu nu știam ce este… În loc să beau un…, ghici câte am băut. 3, 5, habar nu am. Și am început să amețesc, era ciudat, ca și cum ai fi beată… Nu aveam putere în mine, mi se închideau ochii”, a adăugat fosta ispită de la Insula Iubirii.

Aceasta a declarant că nu va mai vorbi cu cel care a dus-o în stadiul acela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: