Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Pop, drogată și violată. Ispita de la „Insula Iubirii”, dusă de urgență la spital

Bianca Pop, drogată și violată. Ispita de la „Insula Iubirii”, dusă de urgență la spital

Una dintre cele mai cunoscute ispite a a fost violate. Bianca Pop, a făcut declarațiile în această dimineață. Acuză că a fost drogată și mai apoi violată de un cunoscut, după declarațiile ispitei. Bianca Pop urmează să facă toate demersurile pentru a pedepsi făptașul.

Bianca Pop a fost violată și drogată. Cine este făptașul

Un nou scandal izbucnește în showbiz. Controversata brunetă trece prin clipe de coșmar, a mărturisit că a fost drogată și violată. Ea susține că ar fi fost drogată de un cunoscut, iar apoi acesta a profitat de starea de inconștiență a ispitei. Mai mult, pusă într-o situație neobișnuită vedeta a cerut ajutorul medicilor. Aceștia au constatat că tensiunea vedetei era prea mare față de cum este normalul.

Primele declarații ale Biancăi. Ce a declarant ispita de pe patul de spital

Vedeta a avut nevoie de îngrijirea medicilor, după ce a trecut prin clipe de coșmar. Bruneta spune că s-a simțit foarte rău, după ce a fost drogată pentru prima data. Starea de sănătate a ispitei era oricum precară. Bianca recunoaște că în ultimele zile s-a neglijat. Mesele neregulate, lipsa somnului și-au spus cuvântul. Medicii de pe ambulanță veniți la fața locului au hotărât să o transporte imediat la spital.

„Am 2 zile în care nu am mâncat nimic și nu am dormit nimic. Două zile în care am văzut mult praf, am aspirat mult praf și aștept să vină cineva să ma ducă pentru că nu vreau să mai stau, vreau să plec acasă. Adică nu vreau să plec acasă, vreau să plec la IML, vreau să fac analizeze de droguri pentru că am fost drogată. Chestii urâte, nu-mi mai pasă de nimic. Toată lumea să intre la pușcărie și cu asta, basta.”, a declarat Bianca Pop.

Prima apariție a brunetei în celebrul show a fost in sezonul trei, iar de atunci este una dintre cele mai căutate ispite. Este considerată una dintre cele mai frumoase ispite de la ”Insula Iubirii”, reușind rapid să îi facă pe bărbați să îi cadă în plasă. Deși rolul de ispită este doar un loc de muncă pentru ea, Bianca se descurcă de minune și îi face pe bărbați să se îndrăgostească de ea rapid.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: