Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, gest extrem după vizita la psihiatru

Bianca Pop, gest extrem după vizita la psihiatru

GALERIE FOTO (5)

Bianca Pop pare că trece print-o criză existențială a vieții. Vedeta și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare cu un gest extrem! ! Fosta ispită de la Insula Iubirii a recunoscut că are depresie, pentru care a ajuns la spital. Tulburarea sa este și motivul care a împins-o la o astfel de faptă. Iată întreaga poveste!

Bianca Pop, gest extrem

Bianca Pop trăiește momente grele. Aceasta are nevoie de ajutor specializat din câte susține ea de câteva săptămâni, deoarece se luptă cu depresia. Acum, tânăra a reușit să-și șocheze comunitatea onlineprintr-un gest șocant. Aceștia au rămas înmărmuriți de apariția unor fotografii din care pare că Bianca s-a tuns singură!

Sursa foto: SpyNews

Fosta ispită a explicat că totul se datorează depresiei:

„Din cauza depresiei dimineață m-am tuns scurt”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Bianca Pop s-a dus de urgență la spital

Bianca Pop a ajuns din nou pe mâna medicilor, în urma comportamentului său tulburător. Fosta ispită de la Insula Iubirii a postat o fotografie cu ea din ambulanță, însă nu a oferit detalii despre starea ei de sănătate, dar nici despre cea emoțională, potrivit „Spynews”.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta ispită a fost internată la Spitalul de Psihiatrie, deoarece a fost afectată de ultimele întâmplări din viața sa și a cedat stării depresive și a avut nevoie de tratamente, dar și de supravegherea medicilor de specialitate.

„Sunt prea agitată. Lumea mă agită și dacă mă agită mă ia paranoia. Sunt la Deva, sunt acasă cu Roxana Prințesa Ardealului, fosta femeie a iubitului meu. Eu sunt sub tratament și am vrut să mă internez din nou la Spitalul 6, dar am refuzat internarea pentru că doamna asistentă mi-a vorbit urât. Eu urmez un tratament cu calmante și pastile de somn. M-am tuns, dar oricum nu mă intersează că părul crește.”, a declarat Bianca Pop pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: