Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri despre viața ei. Ce se de când este mamă

Bianca Pop, ispita de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri despre viața ei. Ce se de când este mamă

Cine e bărbatul care o păzește pe Bianca Pop_

Bianca Pop a fost una dintre cele mai frumoase și celebre ispite de la „Insula Iubirii”. Fosta ispită de la Insula Iubirii a devenit virală in urma cu cativa ani când a declarat într-un interviu că ea nu iese din casă fără o mie de euro bani cash, dar mai bine de un an a dispărut din online. Ce se intampla cu ea acum. 

Cum trebuie să arate bărbatul perfect pentru Bianca Pop

Bianca Pop a acordat un interviu în cadrul căruia a făcut dezvăluiri despre viața ei personală. În trecut s-a iubit cu bărbați celebrii, dar acum a afirmat că este singură. Ispita a spus în schimb ce condiții trebuie să îndeplinească bărbatul care își dorește să fie la brațul ei. Bianca Pop a afirmat că nu își dorește un bărbat cu tatuaje și neapărat trebuie să aibă o înalțime de minimum 1,80 m .

Din punctul meu de vedere, bărbatul pe gustul meu este așa: să aibă simțul umorului, să fie sincer, iubitor, atent. Să-mi ofere stabilitate, liniște. Să fie un om cu care să pot comunica! Să ne respectăm, să fie iubire și liniște! Sinceră să fiu, nu mă uit la fizic! Contează foarte mult să fii om! Ceea ce este foarte greu în zilele noastre.

Contează mult mai mult cum mă face acel om să mă simt, să zâmbesc și să fiu fericită! Când îți place un om, și îți e simpatic din prima, nu contează culoarea părului. Să fie slab nu mi-ar plăcea. Dar nici de 150 de kilograme. Mai înalt e mai mișto! 1,80 – 1,90, cam așa. Nu îmi plac tatuajele și nici nu mă atrag, sinceră să fiu! Însă nu judec persoanele care le au. Stilul vestimentar să fie cu gust! Stil și clasă.„, a povestit Bianca Pop.

Bianca Pop a dezvăluit că a greșit prin expunerea sa în online

În urmă cu aproximativ doi ani, Bianca Pop era în atenția tuturor ziarelor tabloid. Bruneta era prezentă la toate petrecerile din Capitală și nu numai, dar pe deasupra făcea show prin live-urile de pe rețelele sociale. Ea își făcuse o imagine puțin șifonată din cauza faptului că adesea apărea într-o avansată stare de ebrietate în fața internauților. Apogeul acesteia a fost atunci când a acordat un interviu și a susținut că ea nu iese fără 1000 de euro cash din casă.

Acum, ea a acordat un interviu pentru cancan.ro, unde a povestit faptul că a greșit și că regretă că și-a dezvoltat la vremea respectivă o expunere atât de negativă. Ea a mărturisit că viața ei nu s-a schimbat și că în continuare trăiește o viață luxuriantă, dar departe de ochii curioșilor. Bruneta a mărturisit că în această vară a fost plecată în mai multe destinații de fițe.

Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea.

De Insula Iubirii îmi este dor, a fost o experiență tare frumoasă în viața mea. Datorită lor am ajuns cunoscută. Zona de media îți face bine, dar și rău în același timp și trebuie să știi să gestionezi treaba. Eu, la un moment dat, m-am pierdut. Pandemia nu m-a afectat cu nimic. Familia îmi este sănătoasă și e totul bine. Nu cred că sunt datoare cu explicații de unde câștig bani. De la familia mea, mai pe scurt. Din imagine și cam atât momentan.„, a povestit Bianca Pop.

Are o fetiță

Acum 8 luni, viața Biancăi Pop a luat o întorsătură semnificativă, când a devenit mamă. Bruneta a adus pe lume o fetiță pe nume Jessica Maria, rodul relației ei cu iubitul său. După cum ne-a mărturisit Bianca, care a participat la „Insula Iubirii”, micuța se comportă exemplar. Recent, a avut loc și botezul Jessicăi Maria.

„Pe 28 octombrie, când a împlinit cinci luni, am organizat botezul. A fost atât de cuminte la biserică, încât chiar și preotul a remarcat că nu a mai văzut un copil așa de cuminte. Nu a făcut niciun zgomot, doar când a fost așezată în altar a început să plângă, dar era momentul ei de hrănire”, a relatat Bianca Pop pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: