Redactia.ro
Home » Monden » Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Terapia de cuplu i-a ajutat

Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Terapia de cuplu i-a ajutat

GALERIE FOTO (5) Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Terapia de cuplu i-a ajutat

Bianca și Cornel Păsat au recunoscut că s-au confruntat cu probleme de cuplu de-a lungul timpului și au trecut prin momente dificile. Aceștia au fost la un pas de despărțire, însă terapia i-a salvat.

Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire

Bianca și Cornel Păsat formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi se bucură de o familie frumoasă, alături de băiețelul lor. Chiar dacă aparențele arată cât de bine se înțeleg cei doi, se pare că nu a fost tot timpul numai lapte și miere. Aceștia au trecut prin momente dificile care au dus chiar și la ideea de despărțire, însă din fericire, cei doi soți au trecut peste.

Recent, Bianca și Cornel Păsat au fost invitați la o emisiune TV unde au vorbit despre familia lor și mai ales despre problemele pe care le-au avut în trecut. Aceștia au mărturisit că în prezent se află într-un punct foarte bun al relației și cred că nimic nu îi mai poate despărți, însă au recunoscut că lucrurile nu au fost mereu așa.

Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Terapia de cuplu i-a ajutat

Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Cei doi simțeau că relația nu mai merge și că cel mai bine ar fi ca ei să meargă pe drumuri separate, însă sentimentele pe care le avea unul față de celălalt i-au făcut să lupte mai departe. Astfel, Cornel Păsat a fost primul care a inițiat să aducă relația pe linia de plutire.

Și pentru că nu voiau ca acest moment să mai apară vreodată în viața lor, cei doi au dezvăluit că au apelat la ajutor de specialitate, iar datorită terapiei de cuplul lucrurile au intrat pe făgașul normal și relația a fost salvată, scrie cancan.ro.

”La momentul respectiv Cornel a fost cel care a tras foarte tare de treaba asta. Am ajuns și la psihologul de cuplu. El a fost cu ideea, eu m-am dus așa dintr-o inerție. Relația noastră ajunsese într-un punct în care trebuia să se întâmple ceva WOW, că deja le făcusem pe toate. Ideea este să îți dorești să repari”, a declarat Bianca.

Bianca și Cornel Păsat au fost la doar un pas de despărțire! Acum, după ce problemele din relația au fost rezolvate, cei doi își continuă povestea de iubire. Mai mult, Cornel Păsat își dorește să devină tătic pentru a doua oară. Pe de altă parte, Bianca a mărturisit că deși și ea se gândește la un nou copil, are totuși câteva rețineri.

”Mi-am dorit imediat după ce l-am născut pe Drias. La 2 ani de zile mi-am dorit să fac încă un copil, dar acum când mi-am revenit și la corp, mi-am intrat în activitate și știu că trebuie să o iau de la capăt cu sarcina… Pentru ochiul care nu cunoaște, nu a durat foarte mult să îmi revin, undeva la 4 luni sunt OK, dar știind eu cum arătam înainte, cu peretele abdominal cam după 2 ani de zile cu exercițiu mult”, a mai spus Bianca.

Cornel Păsat a înșelat-o pe Oana Roman cu actuala soție

Oana Roman și Cornel Păsat au avut o relație atipică și controversată. Ea, fiica fostului premier al României. El, un stripper. Aceștia au ținut prima pagină a tabloidelor atât în timpul relației, cât și după despărțire. Cei doi au fost împreună 7 ani, iar lumea aștepta o nuntă în showbiz-ul autohton, însă vestea a fost cu totul alta. Bianca, o bună prietenă de-a cuplului se pare că a fost motivul despărțirii celor doi.

Oana Roman și Cornel Păsat

Dacă la momentul respectiv Oana a lăsat să se înțeleagă că a fost înșelată cu cea pe care o credea prietenă, acum vedeta a spus adevărul gol-goluț. Fostul iubit al Oanei Roman, Cornel Păsat, are o cu totul altă părere și spune că soția sa nu are nimic de-a face cu separarea care a avut loc în urmă cu mulți ani. Oana Roman și Bianca nu și-au vorbit foarte mulț ani, însă recent s-au împăcat.

”M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea”, a spus Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: